Libnet.ro
UNICEF

19:00

Atentatul terorist din Paris: Marturii ale unui ostatic de la magazinul evreiesc

România Liberă România Liberă,
Atentatul terorist din Paris: Marturii ale unui ostatic de la magazinul evreiesc

Un functionar pensionat de rang inalt a povestit despre lungile ore de neputinta pe care le-a petrecut in magazinul evreiesc din Paris, in timpul luarii de ostatici de vineri, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Marturisirile sotiei caricaturistului Bernard Tignous Verlhac, ucis in atentatul terorist din Franta, la revista Charlie Hebdo

Atentat terorist in Franta. Sotia caricaturistului Bernard Tignous Verlhac, ucis in atentatul terorist din Franta de la saptamanalul satiric Charlie Hebdo, a oferit un interviu postului american ABC News in care afirma ca sotul ei, precum si ceilalti jurnalisti de la revista, nu se lasau niciodata intimidati de amenintarile pe care le primeau.

Un politist care ancheta atentatul terorist din Franta, de la Charlie Hebdo, s-a sinucis

Evenimentele tragice care au marcat, in ultimele zile, Franta se pare ca nu s-au sfarsit odata cu lichidarea autorilor atentatelor teroriste. Un politist care ancheta atentatul terorist din Franta, de la Charlie Hebdo, s-a sinucis, in noaptea de sambata spre duminica, impuscandu-se cu arma din dotare.

Globurile de Aur 2015. Je suis Charlie pe covorul rosu: cum s-au aratat vedetele solidare cu victimele atacului terorist din Paris

Celebritatile care au pasit pe covorul rosu, duminica seara, cu ocazia decernarii trofeelor Globurile de Aur, in cadrul celei de-a 72-a gale a prestigiosului eveniment, nu au ratat ocazia de a-si arata compasiunea si sustinerea pentru victimele atacului terorist din Paris.

FOTO Je suis Charlie pe covorul rosu: cum s-au aratat vedetele solidare cu victimele atacului terorist din Paris

Celebritatile care au pasit pe covorul rosu, duminica seara, cu ocazia decernarii trofeelor Globurile de Aur, in cadrul celei de-a 72-a gale a prestigiosului eveniment, nu au ratat ocazia de a-si arata compasiunea si sustinerea pentru victimele atacului terorist din Paris.

Ostaticii din magazinul evreiesc din Paris AU POVESTIT orele de groaza prin care au trecut

Mai multe persoane tinute ostatice vineri de Amedy Coulibaly in magazinul evreiesc din Paris au povestit presei cele patru ore de cosmar, de la impuscarea in cap a unui ostatic, care incercase sa-i ia o arma,.

Al-Qaida a revendicat atacul de la Charlie Hebdo: cine a comandat masacrul din Paris

Al-Qaida in Yemen a revendicat atentatul care a avut loc saptamana trecuta la sediul redactiei Charlie Hebdo din Paris. Intr-o inregistrare video postata miercuri pe Internet, organizatia a precizat ca atacul a fost comis la ordinul liderului Al-Qaida,.

AFP: Un francez suspectat de legaturi cu TERORISTII din Paris, ARESTAT in Bulgaria

Un barbat francez, suspectat de legaturi cu teroristii care au comis atentatul de la Paris, de la sediul publicatiei Charlie Hebdo, a fost arestat in Bulgaria, informeaza justitia bulgara, potrivit.

Teroristul de la supermarketul din Paris isi anuntase atacul intr-o inregistrare video

O inregistrare video cu autorul atacului terorist de vineri, de la supermarketul din Paris, a aparut astazi pe internet. in imagini, Amedy Coulibaly isi declara apartenenta la gruparea Statul Islamic. inregistra.

Atacurile din Paris: Papa denunta formele deviante ale religiei

Papa Francisc a denuntat formele deviante ale religiei, care se afla la originea masacrului tragic din Paris, unde 17 persoane au fost ucise de jihadisti in trei atacuri diferite. Papa critica si fundamentalismul care il reduce pe Dumnezeu la rangul de pretext pur ideologic, relateaza AFP.

SUA inaspreste masurile de securitate dupa atentatele din Paris

SUA va inaspri masurile de securitate dupa atentatele din Paris, a anuntat secretarul american pentru Securitate Interna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )