Libnet.ro
UNICEF

20:01

Teroristul de la supermarketul din Paris isi anuntase atacul intr-o inregistrare video

Antena3 Antena3,
Teroristul de la supermarketul din Paris isi anuntase atacul intr-o inregistrare video

O inregistrare video cu autorul atacului terorist de vineri, de la supermarketul din Paris, a aparut astazi pe internet. in imagini, Amedy Coulibaly isi declara apartenenta la gruparea Statul Islamic. inregistra. continuă pe Antena3

Musulmanul care a salvat sase vieti in timpul atacului de la magazinul din Paris

La supermarketul din Paris atacat, un angajat, musulman, la fel ca teroristii, a reusit sa se ascunda intr-o camera frigorifica din subsol si a luat cu el si alte persoane, inclusiv copii. Sase ostatici.

Teroristul de la magazinul evreiesc din Paris si-a detaliat actiunile intr-o inregistrare video

Amedy Coulibaly, autorul atacurilor de la Montrouge si de la magazinul evreiesc din Paris, ucis vineri de fortele franceze, si-a detaliat actiunile si si-a revendicat apartenenta la gruparea Stat Islamic intr-o inregistrare video de sapte minute, care a fost difuzata duminica pe Internet.

Teroristul de la magazinul evreiesc din Paris facea parte din grupul Stat Islamic si s-a sincronizat cu teroristii de la Charlie Hebdo

Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris si presupusul criminal al politistei omorate in zona Montrouge din Paris, s-a sincronizat cu autorii atacului contra revistei Charlie.

Cum a reactionat Internetul dupa crimele din Paris: Je suis Charlie, cele mai puternice imagini

Atacul armat din Paris, Franta, a lasat in urma 12 cadavre si o lume care cauta linia intre libertatea de exprimare si abuzul in numele religiei si credintei. Oamenii, mai mult sau mai putin influenti, si-au aratat pe Internet sustinerea fata de atacul din Franta. Jurnalistii si caricaritaristii din intreaga lume au reactionat in propriile [].

Cele patru victime de la magazinul evreiesc din Paris vor fi inmormantate in Israel

Cei patru evrei ucisi vineri de jihadistul Amedy Coulibaly in atacul de la magazinul evreiesc din Paris vor fi inmormantati marti dimineata in Israel, a anuntat duminica o sursa, preluata de MEDIAFAX. Cele.

FOTO: Solidaritate! Cum arata PRIMELE PAGINI ale ziarelor din intreaga lume, dupa ATACUL TERORIST de la saptamanalul francez CHARLIE HEBDO

Marile publicatii din intreaga lume, dar mai ales din Europa, SUA si Canada, au dezbatut, pe larg, subiectul atacului terorist petrecut miercuri, de la publicatia saptamanala franceza Charlie Hebdo din Paris, in care si/au pierdut viata 12 oameni, dintre care opt erau jurnalisti.

Je suis Charlie. Sute de mii de oameni vor participa la marsul solidaritatii din Paris. Iohannis: Europa si intreaga lume libera isi arata unitatea

Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul solidaritatii din Paris, la invitatia omologului sau francez. in fata atacurilor barbare care au avut loc in Franta, Europa si intreaga lume libera isi a.

VIDEO Un barbat prezentat drept Amedy Coulibaly revendica, intr-o inregistrare video, unul dintre atacurile din Paris, in numele Statului Islamic

O inregistrare video in care apare un barbat prezentat drept Amedy Coulibaly revendicand unul dintre atacurile din Paris si jurand credinta gruparii teroriste Statul Islamic a fost postata online duminica, informeaza presa internationala.

Cum descrie un ziarist francez atmosfera din Paris: Suntem intr-o situatie exceptionala, nemaintalnita, periferiile Parisului sunt golite

Atmosfera din Paris este una tensionata atat pentru populatie, pentru autoritati, dar si pentru jurnalistii care relateaza incidentele tot mai violente din orasul asediat parca de teroristi. in timpul unei.

FOTO - Imagini impresionante din Paris, Londra, Berlin, Viena, Bruxelles, Ankara JeSuisCharlie

Milioane de europeni au participat astazi la marsuri impotriva terorii, urii si violentei si pentru libertate si democratie. 'Marsul din Paris este de o amploare fara precedent si este imposibil sa numeri manifestantii', a declarat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, scrie Liberation.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )