Libnet.ro
UNICEF

23:30

Atentie! Fake news despre vaccinul COVID-19. Ce trebuie sa stie oamenii

Antena3 Antena3,
Atentie! Fake news despre vaccinul COVID-19. Ce trebuie sa stie oamenii

Presedintele Federatiei Internationale Crucea Rosie, Francesco Rocca, a declarat, luni, ca guvernele si institutiile trebuie sa puna in aplicare masuri de combatere a fake-news-urile despre vaccinurile anti-COVID-19. continuă pe Antena3

VIDEO. 25 intrebari despre vaccinul anti-COVID19 (4): Care este diferenta dintre vaccinul produs de Pfizer si cel produs de AstraZeneca? Daca as putea sa aleg, cu care ar trebui sa ma vaccinez?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, publicam un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

Fenomenul fake news la adresa vaccinului anti-Covid a devenit a doua pandemie, spune presedintele Crucii Rosii

Guvernele din intreaga lume trebuie sa combata fenomenul de fake news legat de vaccinurile anti-Covid 19, care a devenit a doua pandemie, a declarat presedintele Federatiei Internationale Crucea Rosie, potrivit Yahoo News, citat de Digi24.

Noi detalii despre vaccinul impotriva coronavirus: cand te vei putea vaccina in Romania

Foarte multi romani abia asteapta sa puna mana pe vaccinul impotriva noului coronavirus. Altii sunt foarte reticenti in ceea ce priveste imunizarea in masa. Mai multe detalii despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )