Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentie, parinti! Un nou joc extrem de periculos castiga tot mai multi adepti printre copii

Antena3 Antena3,
Atentie, parinti! Un nou joc extrem de periculos castiga tot mai multi adepti printre copii

Un nou joc ce a castigat foarte multi adepti printre copii ii ingrozeste pe parinti. Acesta ii incurajeaza pe copii sa fuga de acasa timp de doua zile. Pentru fiecare mentiune. continuă pe Antena3

Un nou joc de pe Facebook ii ingrozeste pe parinti: provocarea de 48 de ore, prin care copiii sunt incurajati sa fuga de acasa timp de doua zile

Un nou joc circula pe Facebook, denumit Provocarea de 48 de ore, baga spaima in parinti. Copiii sunt practic incurajati sa fuga de acasa timp de doua zile.

Un nou joc asemanator celui numit Balena Albastra a luat amploare pe internet. Ce au fost nevoiti sa faca tinerii

Dupa Balena Albastra, un nou joc fara sens pentru copii pare sa creeze isterie pe internet. Pentru a inregistra un scor cat mai mare, adolescentii sunt provocati sa plece de acasa pentru doua.

Dupa 11 ani, creatorii League of Legends lucreaza la un nou joc

League of Legends este unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, dar creatorii sai se gandesc la realizarea unui nou titlu. Similar cu ideea de artisti care au ajuns sa fie asociati cu o singura melodie, Riot Games are in portofoliu un singur joc important. League of Legends este experienta video online de [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )