Libnet.ro
UNICEF

00:07

Atlasul Frumusetii, proiectul care surprinde farmecul femeilor din intreaga lume, va fi prezentat la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Atlasul Frumusetii, proiectul care surprinde farmecul femeilor din intreaga lume, va fi prezentat la Bucuresti

Proiectul Atlasul Frumusetii, realizat de fotografa romana Mihaela Noroc, care a calatorit in 37 de tari pentru a surprinde frumusetea femeilor din lume, va fi prezentat la Bucuresti, pe 16 aprilie, dupa ce a fost elogiat de publicatii internationale, precum The Independent, dar si de CNN. continuă pe Adevărul

Atlasul Frumusetii, proiectul care surprinde frumusetea femeilor din lume, prezentat la Bucuresti

Proiectul Atlasul Frumusetii, realizat de fotografa romana Mihaela Noroc, care a calatorit in 37 de tari pentru a surprinde frumusetea femeilor din lume, va fi prezentat la Bucuresti, pe 16 aprilie, conform Mediafax. Proiectul a fost prezentat si de SmartWoman. ro: Atlasul frumusetii: O romanca a calatorit in 37 de tari pentru a surprinde frumusetea care nu inseamna cosmetice si fashion, ci naturalete si autenticitate.

Atlasul Frumusetii, proiectul unei romance elogiat la nivel international, ajunge si la Bucuresti

Atlasul Frumusetii, proiectul fotografic realizat de romanca Mihaela Noroc si elogiat la nivel international, va ajunge pe 16 aprilie si la Bucuresti intr-un vernisaj la galeria Artfooly.

Atlasul Frumusetii, prezentat la Bucuresti

Proiectul Atlasul Frumusetii, realizat de fotografa romana Mihaela Noroc, care a calatorit in 37 de tari pentru a surprinde frumusetea femeilor din lume, va fi prezentat la Bucuresti, pe 16 aprilie, dupa ce a fost elogiat de publicatii internationale, precum The Independent, dar si de CNN .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )