Libnet.ro
UNICEF

05:15

Audierea elevilor de la Bolintineanu, amanata pentru luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Audierea elevilor de la Bolintineanu, amanata pentru luni

Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu va fi reluata luni, de la ora 10. 00, la Politia Capitalei, nefiind planificate pentru weekend audieri in acest caz, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Corina Paraschivescu, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Audierea elevilor de la Liceul Bolintineanu a fost amanata pentru luni

Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu va fi reluata luni, de la ora 10. 00, la Politia Capitalei, nefiind planificate pentru weekend audieri in acest caz, a declarat purtatorul de cuvant al.

Scandalul mitei la bacalaureat. Parchet: Nu s-a renuntat la audierea elevilor de la Bolintineanu

Scandal la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti au protestat fata de masura de aducere la audieri a elevilor implicati in scandalul mitei de la bacalaureat. Desi purtatorul de.

Parchetul Capitalei: Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu se reia luni la Politia Capitalei

Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu va fi reluata luni, de la ora 10. 00, la Politia Capitalei, in weekend nefiind planificate audieri in acest caz. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe.

Parchetul reia luni audierea elevilor de la Liceul Bolintineanu.

Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu va fi reluata luni, de la ora 10. 00, la Politia Capitalei, nefiind planificate pentru weekend audieri in acest caz, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Corina Paraschivescu. Paraschivescu a spus ca nu au fost planificate pentru sambata audieri ale elevilor de la Bolintineanu, desi procurorul sef al Parchetului Capitalei Bogdan Staicu anunta vineri ca audierile incepute in aceeasi .

BAC 2013 Parchetul reia luni audierea elevilor de la Liceul Bolintineanu

Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu va fi reluata luni, de la ora 10:00, la Politia Capitalei, nefiind planificate pentru weekend audieri in acest caz, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Corina Paraschivescu.

Scandalul mitei de la bacalaureat. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, dusi la audieri

Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu vor fi dusi la politie si DGA pentru a fi audiati. Politistii au venit cu o lista pe care erau trecute numele mai multor elevi. Parintii s-au.

100 de elevi de la liceul Dimitrie Bolintineanu, audiati la Politia Capitalei

100 de elevi au fost dusi de politisti de la ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat la audieri, intr-o actiune a Politiei Capitalei in cazul mitei de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, noteaza sursele de presa.

Sindicatele ii cer ministrului Educatiei masuri urgente, in urma fraudei de la liceul Dimitrie Bolintineanu

Sindicatele s-au alertat in urma scadalului de frauda de la liceul Dimitrie Bolintineanu dincapitala si au cerut ministrului Educatiei, Remus Pricopie, sa ia masuri urgente. Terminati cu provizorate.

Sindicatele ii cer ministrului Educatiei masuri urgente, in urma fraudei de la liceul Dimitrie Bolintineanu (VIDEO)

Sindicatele s-au alertat in urma scadalului de frauda de la liceul Dimitrie Bolintineanu dincapitala si au cerut ministrului Educatiei, Remus Pricopie, sa ia masuri urgente. Terminati cu provizorate.

Mama elevei de la liceul Dimitrie Gusti a depus plangere la Politie pentru frauda la bacalaureat: Reclamatia a fost declinata Parchetului

Mama elevei de la liceul Dimitrie Gusti din Capitala care a reclamat la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) ca a fost data pe nedrept afara de la examenul de bacalaureat, a depus, vineri,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )