Libnet.ro
UNICEF

20:46

BAC 2013 Parchetul reia luni audierea elevilor de la Liceul Bolintineanu

Hotnews Hotnews,
 BAC 2013 Parchetul reia luni audierea elevilor de la Liceul Bolintineanu

Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu va fi reluata luni, de la ora 10:00, la Politia Capitalei, nefiind planificate pentru weekend audieri in acest caz, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Corina Paraschivescu. continuă pe Hotnews

Parchetul reia luni audierea elevilor de la Liceul Bolintineanu.

Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu va fi reluata luni, de la ora 10. 00, la Politia Capitalei, nefiind planificate pentru weekend audieri in acest caz, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Corina Paraschivescu. Paraschivescu a spus ca nu au fost planificate pentru sambata audieri ale elevilor de la Bolintineanu, desi procurorul sef al Parchetului Capitalei Bogdan Staicu anunta vineri ca audierile incepute in aceeasi .

FRAUDA BAC 2013. 100 de elevi de la Liceul Bolintineanu, dusi la audieri.

100 de elevi de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au fost ridicati, vineri, de autoritati, si dusi la audieri, informeaza Realitatea TV. Elevii au fost ridicati pentru ca ar fi dat mita pentru a putea copia la bacalaureat. Si mai multi parinti au fost chemati la audieri, in dosarul deschis de autoritati, dupa ce directoarea Costica Varzaru a fost arestata pentru 29 de zile, pentru trafic de influenta. Stire in curs de actualizare.

BAC 2013. Ce spagi se plateau la Liceul Bolintineanu.

Informatii noi despre sistemul spagii de la acest liceu au iesit la iveala o data cu referatul procurorilor de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, intocmit pentru propunerea de arestare a fostei directoare a scolii, Costica Varzaru. Astfel, se stie ca strangerea banilor de la elevi pentru bacul din vara asta a inceput din semestrul al doilea al acestui an scolar. Sumele stranse de la elevi au ajuns la 500 de euro de persoana, asta insemnand atat cheltuielile pentru balul de absolvire, cat si .

FRAUDA BAC 2013. 100 de elevi de la Liceul Bolintineanu, dusi la audieri. ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a fost informat despre situatia de la liceul Dimitrie Bolintineanu, dar ca el stie ca nu exista mandat de aducere pentru elevi semnat de procuror. Am intrebat. Nu exista mandat de aducere . O sa vorbesc cu ministrul Justitiei, sa discute cu Procurorul General. Nu traim in vremea lui Morar sau in vremea comunistilor sa luam oameni de pe strada, cu atat mai putin copii, a afirmat premierul. Citeste FRAUDA BOLINTINEANU. Ponta: Nu .

BAC 2013 Suspiciuni de frauda si la Navodari: Elevi si profesori de la Liceul Lazar Edeleanu, audiati

Mai multi elevi si profesori de la Liceul Lazar Edeleanu din Navodari au fost audiati de ofiterii anticoruptie, dupa ce a existat o plangere ca unii elevi ar fi strans bani pe care i-ar fi dat supravegetorilor ca sa ii lase sa copieze la bacalaureat.

Parchetul Capitalei: Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu se reia luni la Politia Capitalei

Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu va fi reluata luni, de la ora 10. 00, la Politia Capitalei, in weekend nefiind planificate audieri in acest caz. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe.

Audierea elevilor de la Liceul Bolintineanu a fost amanata pentru luni

Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu va fi reluata luni, de la ora 10. 00, la Politia Capitalei, nefiind planificate pentru weekend audieri in acest caz, a declarat purtatorul de cuvant al.

Audierea elevilor de la Bolintineanu, amanata pentru luni

Audierea elevilor de la Liceul Dimitrie Bolintineanu va fi reluata luni, de la ora 10. 00, la Politia Capitalei, nefiind planificate pentru weekend audieri in acest caz, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Corina Paraschivescu, conform surselor de presa.

Ultima zi de Bac 2013 si amanarea debutului admiterii la liceu, discutate azi la Adevarul Live, de la ora 15.00

Ultima proba de la Bac 2013, considerata si cea mai lejera, a adus insa o serie de evenimente neprevazute: un nou scandal a aparut la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala, unde 100 de elevi au fost retinuti de politisti, iar completarea optiunilor pentru admiterea la liceu a fost amanata din cauza ca nu au fost publicate ierarhiile elevilor la nivel judetean, dupa ce sistemul informatic a fost blocat.

BAC 2013. Marturie SOCANTA a unui elev de la Bolintineanu: Ne-au haituit ca pe ...

Un elev de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala a povestit, pentru Romania libera, ca, luni, au avut loc perchezitii in salile de clasa, iar autoritatile i-au haituit pe elevi ca pe niste animale. Citeste si BAC 2013. Elevii bucuresteni au INTARZIAT la examen din cauza metroului Florin a mai spus ca autoritatile i-au pus sa se dezbrace pana la lenjeria intima pe toti elevii, laolalta si ca i-au verificat pe toti. Miercuri, la proba scrisa a profilului, sapte .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )