Libnet.ro
UNICEF

01:05

AUDIO Programul IMM Invest- succes sau un semi-esec? Depinde pe cine intrebi

Hotnews Hotnews,
 AUDIO Programul IMM Invest- succes sau un semi-esec? Depinde pe cine intrebi

Gianina Lazanu este un fost bancher care a condus una din cele mai dificle directii ale unei banci comerciale- cea de recuperare creante. Acum este consultant, fiind managing Partner al DGL Consulting si membru in boardul Tourneround Management Association Romania. Doamna Lazanu a stat de vorba miercuri la pranz cu reporterul HotNews. ro despre programul IMM Invest, despre criza prin care trecem, lectiile pe care ar trebui sa le invatam sau despre masurile luate pana in prezent de autoritati. continuă pe Hotnews

Programul IMM INVEST ROMANIA - peste 28.000 de inregistrari la doua zile de la lansare

Programul IMM INVEST ROMANIA se afla la a doua zi de la deschiderea sesiunii de inscriere. Dupa doua zile de foc, aplicatia www. imminvest. ro, s-a dovedit a fi stabila si consolidata, suportand un trafic extrem de ridicat de utilizatori si permitand ca un numar impresionant de IMM-uri sa se inscrie in program. Doar in prima zi, un numar de peste 20. 000 de IMM -uri erau deja inscrise, iar astazi, la ora 18. 00, se inregistrasera aproximativ alte 8. 200 de noi cereri, se arata intr-un comunicat al FNGCIMM.

CEC Bank poate acorda credite de aproximativ 2 miliarde de lei prin programul IMM Invest

CEC Bank poate acorda credite de aproximativ 2 miliarde de lei prin programul IMM Invest, avand alocat un plafon de garantare de 1. 000 lei, se arata intr-un comunicat al companiei.

Procedura de inscriere in Programul IMM INVEST Romania, reluata de marti dimineata

Procedura de inscriere in Programul IMM INVEST Romania va fi reluata incepand cu data de 28. 2020, ora 9. inscrierile online se vor desfasura in sesiune continua, pana la sfarsitul anului 2020 si pana la epuizarea plafonului alocat de 15 miliarde de lei.

A pornit programul IMM Invest, prin care statul sustine firmele private

Platforma informatica IMM Invest a inceput sa functioneze marti, 28 aprilie, la ora 9 dimineata.

FNGCIMM: Procedura de inscriere in Programul IMM INVEST Romania va fi reluata de la zero; toti antreprenorii pornesc cu sanse egale

Procedura de inscriere in Programul IMM INVEST Romania va fi reluata de la zero incepand cu data de 28 aprilie, ora 9:00, iar toti antreprenorii care vor accesa aplicatia au sanse egale, se arata intr-un comunicat al Fondului National de Garantare a.

FNGCIMM: Pe mail-urile de Yahoo pot ajunge mai greu confirmarile de cont, la programul IMM Invest Romania

Utilizatorii care folosesc mailuri pe Yahoo si Freemail. hu se pot confrunta cu intarzieri la primirea diverselor confirmari in procedurile de inscriere in programul de creditare a firmelor IMM Invest Romania, a informat, marti, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM), intr-un comuncat transmis StartupCafe. ro.

IMM Invest, o noua incercare. Seful FNGCIMM: inscrierea printre primii nu garanteaza ca veti fi primul si la banca

Cristian Paun, presedintele Consiliului de Administratie al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM), sugereaza firmelor sa nu se inghesuie pe site pentru a se inscrie in programul IMM Invest, deoarece acest lucru nu le garanteaza ca vor fi si primii serviti la banca.

IMM Invest se lanseaza marti. Unele firme au deja creditele pre-aprobate de catre banci. Cristian Paun: Procesul e atat de complex, incat poti sa fii primul la Fond si ultimul la banca

Antreprenorii ar trebui sa se duca mai intai la banca pentru a vedea daca se incadreaza la un credit prin programul IMM Invest, iar apoi sa se inscrie pe site-ul dedicat, sustine Cristian Paun, presedintele Consiliului de Administratie al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Potrivit acestuia, unele firme au facut asta si au creditele pre-aprobate de catre banci, acum urmand sa se inscrie pe site-ul https:www. imminvest. ro. Totusi, spune el, sunt banci care inca nu si-au facut produsul intern.

IMM Invest: Peste 28.000 de inregistrari in numai doua zile de la lansare. Clarificari pentru cei care nu au reusit inscrierea

Programul IMM Invest Romania se afla la a doua zi de la deschiderea sesiunii de inscriere si a raportat deja peste 28. 000 de inregistrari, anunta Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM).

Florin Citu, despre inscrierile in IMM Invest: Avem un singur risc major - Ciolacu, vaslasul lui Dragnea la propriu. Cate cereri s-au depus

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat marti, la o ora dupa deschiderea inscrierilor in programul IMM Invest, ca s-au depus deja 2. 500 de cereri de finantare si ca singurul risc major il reprezinta presedintele POSD, Marcel Ciolacu, vaslasul lui Dragnea la propriu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )