Libnet.ro
UNICEF

23:15

Augustin Lazar a respins cererea lui Kovesi de recuzare a lui Gheorghe Stan

B1 B1,
Augustin Lazar a respins cererea lui Kovesi de recuzare a lui Gheorghe Stan

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a respins cererea de recuzare a lui Gheorghe Stan, depusa de Laura Codruta Kovesi, informeaza stiripesurse. ro. Anterior, ministrul Justitiei, Tudorel Toader,. continuă pe B1

Augustin Lazar respinge cererea lui Kovesi de recuzare a sefului Sectiei de investigare a magistratilor

Procurorul general Augustin Lazar a respins luni cererea depusa de Laura Codruta Kovesi privind recuzarea sefului Sectiei de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan. Prin ordonanta din data de 18 februarie.

Lazar respinge cererea lui Kovesi de recuzare a sefului Sectiei de investigare a magistratilor

Procurorul general Augustin Lazar a respins cererea de recuzare a sefului Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie, Gheorghe Stan, facuta de Laura Codruta Kovesi, intrucat legiuitorul a prevazut expres ca este inadmisibila recuzarea procurorului chemat sa decida asupra recuzarii.

Procurorul general respinge cererea lui Kovesi de recuzare a lui Gheorghe Stan. Ce motive invoca Augustin Lazar

Procurorul general, Augustin Lazar, a respins cererea Laurei Codruta Kovesi de recuzare a sefului Sectiei de anchetare a magistratilor, Gheorghe Stan.

AUGUSTIN LAZAR: Am exercitat atributiile de comunicare publica conform dispozitiilor legale in vigoare

Procurorul general, Augustin Lazar, precizeaza ca, in calitate de procuror general, a exercitat atributiile de comunicare publica conform dispozitiilor legale in vigoare.

Toader despre revocarea lui Augustin Lazar: Voi redacta sesizarea la CCR daca premierul imi cere

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca va redacta o sesizare catre CCR referitoare la refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-l revoca din functie pe procurorul general, Augustin Lazar, in cazul in care premierul Viorica Dancila ii va cere acest lucru.

Dancila, ntrebata despre revocarea lui Augustin Lazar: O sa am o discutie cu ministrul Toader sa vad ce argumente are

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, intrebata insistent de jurnalisti in legatura cu revocarea lui Augustin Lazar, ca va avea o discutie cu ministrul justitiei Tudorel Toader pentru a vedea ce argumente are, adaugand ca nu se poate pronunta inainte.

Augustin Lazar, reactie dupa a aflat ca este vizat intr-un dosar penal: Mi-am exercitat atributiile conform dispozitiilor legale

Procurorul general, Augustin Lazar, sustine ca si-a exercitat atributiile de comunicare publica conform dispozitiilor legale in vigoare, sustinand ca orice insinuari privind incalcari ale legii de catre.

Augustin Lazar, despre acuzatiile in cazul Ghita-Nicolae Popa: Insinuarile privind incalcari ale legii urmaresc destabilizarea Parchetului General

Procurorul General al Romaniei a transmis vineri, dupa aparitia informatiilor privind extinderea anchetei in cazul Kovesi si in ceea ce il priveste, pentru emiterea unui comunicat de presa in 2017, privind plangerea lui Sebastian Ghita, ca orice insinuare privind incalcarea legii este neavenita.

Rasturnare de situatie. Lazar cenzureaza comunicatul pentru Kovesi

Sectia de investigare a magistratilor a trimis un comunicat de presa, cu privire la audirea Laurei Codruta Kovesi, catre Parchetul general ca sa il transmita publicitatii. El nu a fost dat publicitatii ca.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )