Libnet.ro
UNICEF

01:05

Augustin Zegrean, dupa ce Dancila a anuntat ca va sesiza Curtea Constitutionala: Daca CCR decide, Iohannis trebuie sa numeasca interimarii. Altfel incalca Constitutia (VIDEO)

B1 B1,
Augustin Zegrean, dupa ce Dancila a anuntat ca va sesiza Curtea Constitutionala: Daca CCR decide, Iohannis trebuie sa numeasca interimarii. Altfel incalca Constitutia (VIDEO)

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a explicat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ce se va intampla in cazul in care CCR va stabili ca exista un. continuă pe B1

Augustin Zegrean: Presedintele nu are cum sa refuze numirea interimarilor (VIDEO)

Viorica Dancila va castiga aproape sigur la CCR fiindca Iohannis este obligat de textul Constitutiei sa semneze numirea ministrilor, spune fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, pentru.

Ce salarii si pensii au judecatorii de la Curtea Constitutionala. Romanii nu ridica intr-un an cat iau ei intr-o luna

Dar cine e faraonul? Judecatorii de la Curtea Constitutionala au salarii, pensii si indemnizatii fabuloase. Au incovoiat legile Romaniei si au iesit pe plus. Ce salarii si pensii au judecatorii de la Curtea Constitutionala Deciziile controversate din ultimii doi ani ale judecatorilor de la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) au ridicat semne de intrebare, au .

VIDEO Dancila sesizeaza Curtea Constitutionala pentru ca Iohannis nu-i numeste ministrii interimari

Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala, reclamand un conflict juridic de natura constitutionala cu presedintele care nu a numit inca ministrii interimari propusi dupa plecarea ALDE de la guvernare. Anuntul a fost facut miercuri seara de premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul sesizeaza CCR pentru un un conflict juridic cu Klaus Iohannis: Presedintele nu a fost ales sa blocheze Guvernul fara niciun argument (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri seara ca Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala CCR) pentru a reclama un conflict juridic cu seful statului, in contextul in care presedintele nu a dat inca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )