Libnet.ro
UNICEF

19:45

Australia a creat cea mai mare retea mondiala de rezerve marine, spre nemultumirea pescarilor

Hotnews Hotnews,
Australia a creat cea mai mare retea mondiala de rezerve marine, spre nemultumirea pescarilor

Australia a creat vineri cea mai mare retea mondiala de rezervatii naturale, protejand circa 2,3 milioane de kilometri patrati in jurul continentului, in ciuda furiei industriei pescuitului, care se teme de concedieri, si a comunitatilor de coasta, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Va fi cea mai mare AMENDA din istoria SUA. Compania aceasta a provocat cel mai mare dezastru ambiental din istorie

Daunele pe care le-a facut in 2010 sunt incomensurabile, dar acum vine timpul sa plateasca pentru ce a facut. Compania americana British Petroleum BP) va intra in istorie cu cea mai mare amenda pe care trebuie.

GFK: Piata bunurilor de folosinta indelungata a scazut cu 1,3% pana la 337 milioane euro in trimestrul trei din 2012/Vanzarile din telecom au inregistrat cea mai mare crestere

Vanzarile bunurilor de folosinta indelungata au insumat 337 milioane euro in trimestrul al treilea din acest an, in usoara scadere cu 1,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui studiu realizat de GFK si prezentat vineri. Cea mai mare crestere a vanzarilor a fost inregistrata in perioada de referinta in domeniul telecomunicatiilor, unde valoarea vanzarilor de telefoane si smartphone-uri a crescut cu 12,3% pana la 53 de milioane de euro. La nivelul primelor noua luni din acest an, piata bunurilor de folosinta indelungata a scazut cu 1,6% pana la 929 de milioane de euro.

Cea mai mare temere a romancelor a devenit realitate. Ce fac de fapt barbatii lor

In Romania, e la moda o noua meserie. Cea de amanta. Internetul e plin de anunturi ale tinerelor care isi ofera compania barbatilor dispusi sa le intretina. La standardele cerute de ele. in schimbul.

Dupa ce a inventat dreptunghiul Apple este cea mai inovativa companie

La prima vedere un numar din ce in ce mai mare de companii ies in fata cu tehnologii revolutionare in fiecare an. Cu toate acestea, tot Apple conduce topul inovatiilor pentru al treilea an consecutiv. Un nou studiu realizat de Booz Company, o firma internationala de management si consultanta, pe 700 de corespondenti a clasificat Apple ca fiind cea mai inovativa companie din intreaga lume. Optzeci la suta dintre cei chestionati au fost de acord cu ocupareaa acestei pozitii .

Cea mai ieftina insula din SUA, scoasa la vanzare pentru 120.000 de dolari

Insula Nay Pond, localizata in New Hampshire, pe teritoriul Americii, a fost scoasa la vanzare pentru 120. 000 de dolari, devenind instantaneu cea mai ieftina insula din SUA. Insula nu este totusi mai mare de.

Afla care este cea mai ieftina insula din SUA.

Insula Nay Pond, localizata in New Hampshire, pe teritoriul Americii, a fost scoasa la vanzare pentru 120. 000 de dolari, potrivit b1. ro. Ea a devenit, astfel, cea mai ieftina insula din SUA. Insula nu este totusi mai mare de 2. 000 de metri patrati si gazduieste pe teritoriul sau o cabana de 37 de metri patrati, construita in 1960, scrie Huffington Post. Pretul mic se justifica si prin faptul ca insula nu este situata chiar intr-o zona tropicala. In timpul ierii, temperaturile scad sub zero .

Cupei Presei la cantat: O jurnalista B1 TV a castigat premiul Cea mai buna voce (VIDEO)

Postul B1 TV e in top, nu doar la capitolul stiri, dar si la capitolul cea mai buna voce. Colega noastra Luiza Tamas a castigat premiul Cea mai buna voce, in cadrul competitiei Cupa presei la cantat.

Cupa Presei la cantat: O jurnalista B1 TV a castigat premiul Cea mai buna voce (VIDEO)

Postul B1 TV e in top, nu doar la capitolul stiri, dar si la capitolul cea mai buna voce. Colega noastra Luiza Tamas a castigat premiul Cea mai buna voce, in cadrul competitiei Cupa presei la cantat.

Meteorologii au inregistrat cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna. Afla cum va fi vremea in weekend

Meteorologii au inregistrat in aceasta dimineata cea mai scazuta temperatura din acest sezon. Mercurul din termometre a coborat pana la minus 10 grade Celsius la Miercurea Ciuc, relateaza Mediafax. Temperatu.

Cupei Presei la cantat: O jurnalista B1 TV a castigat premiul Cea mai buna voce (VIDEO)

Postul B1 TV se face remarcat si prin talentul angajatilor, nu numai al stirilor. Luiza Tamas a castigat premiul Cea mai buna voce in cadrul Cupei Presei la cantat. Evenimentul se bucura de a-IX-a editie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )