Libnet.ro
UNICEF

21:45

Australian Open: tenismena care a batut-o pe Halep juca atat de prost ca a vrut sa se retraga anul trecut

Adevărul Adevărul,
Australian Open: tenismena care a batut-o pe Halep juca atat de prost ca a vrut sa se retraga anul trecut

Simona Halep a iesit din primul tur la Australian Open, dupa o infrangere dureroasa cu Shuai Zhang, locul 133 in lume. Chinezoaica venita din calificari s-a impus cu 6-4, 6-3. continuă pe Adevărul

Australian Open: se stie prima adversara a Simonei Halep! E pe locul 132 in lume si Simona a batut-o o data

In iurma partidelor din califcari, s-a conturat si tabloul principal de la Australian Open, iar Simona Halep va juca impotriva unei tenismene din China, Shuai Zang.

Australian Open: O nenorocire nu vine niciodata singura. Halep poate pierde locul doi mondial chiar la Melbourne

Simona Halep a fost eliminata in primul tur al Australian Open, iar aceasta infrangere rusinoasa ii poate creea si alte neplaceri intr-un timp foarte scurt.

Australian Open: Prima declaratie a Simonei Halep dupa eliminare: Sunt la pamant si ma simt pierduta

Simona Halep a furnizat cea mai mare surpriza de la Australian Open, dar din pacate aceasta este negativa pentru ea si pentru Romania.

Australian Open: Americanii cred in Simona Halep si ii prevad un parcurs bun la Melbourne. Unde se va opri romanca

Simona Halep va debuta maine dimineata la Australian Open, unde o va intalni in primul tur pe chinezoaica Shuai Zhang.

Simona Halep va juca in turul 1 cu o chinezoaica la Australian Open

Simona Halep a aflat sambata dimineata numele adversarei venite din calificari pe care o va intalni in primul tur de la Australian Open.

Cu cine va juca Simona Halep in primul tur la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva chineza Shuai Zhang, locul 132 mondial, venita din calificari, in runda inaugurala la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Mediafax aminteste ca cele doua s-au mai intalnit o singura data, in 2012, la Indian Wells, in primul tur, cand romanca s-a impus, scor 6-1, 6-1.

Veste buna pentru Simona Halep. Adversar facil in primul tur la Australian Open

In primul tur la Australian Open Halep va juca impotriva chinezoaicei Shuai Zhang, venita din calificari, locul 132 WTA. Cistigatoarea acestui meci va juca in turul doi cu invingatoare meciului Alize Cornet -.

Australian Open: adversar greu pentru Simona in turul al doilea! Alize Cornet si-a spulberat oponenta si e in mare forma

Daca va trece in turul al doilea de la Australian Open, Simona Halep va juca impotriva unei tenismene aflate in mare forma.

Australian Open: tinuta curajoasa a Serenei Williams la prima aparitie la Melbourne

Serena Williams n-a avut un meci usor, dar a trecut in turul al doilea la Australian Open dupa o victorie cu tenismena Camila Giorgi, din Italia.

Australian Open: Debut in forta - Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi

In acesta noapte va incepe Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Dupa mai multe saptamani de pauza, tenisul spectacol revine in forta la Melbourne. Inca din prima zi de intreceri vom avea nume mari care vor sustine reprezentatii pe arenele din Melbourne Park. Novak Djokovic, Roger Federer, Serena Williams si Maria Sharapova vor juca in prima zi a competitiei de la Antipozi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )