Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autopsia confirma sinuciderea omului de afaceri Costel Comana in toaleta unui avion spre Costa Rica

Hotnews Hotnews,
 Autopsia confirma sinuciderea omului de afaceri Costel Comana in toaleta unui avion spre Costa Rica

Autoritatile din Costa Rica au declarat joi ca autopsia a confirmat ca un roman, identificat drept omul de afaceri Costel Comana, s-a spanzurat in toaleta avionului care se deplasa dinspre Bogota spre San Jose, in Costa Rica, relateaza Associated Press. continuă pe Hotnews

Medicii legisti confirma sinuciderea omului de afaceri Costel Comana in toaleta unui avion, in drum spre capitala Costa Ricai

Autoritatile din Costa Rica au declarat joi ca autopsia a confirmat ca un roman, identificat drept omul de afaceri Costel Comana, s-a spanzurat in toaleta avionului care se deplasa dinspre Bogota spre San Jose, in Costa Rica, relateaza Associated Press.

Omul de afaceri Costel Comana a fost gasit mort in toaleta unui avion

Omul de afaceri Costel Comana, care controla societatea Regiotrans si era anchetat intr-un dosar de coruptie in care partenerul sau de afaceri Iorgu Ganea a fost arestat, ar fi fost gasit mort in toaleta unui avion care efectua un zbor din Columbia in Costa Rica.

Autopsia confirma ca milionarul Costel Comana s-a sinucis

Autopsia a confirmat ca omul de afaceri Costel Comana, s-a spanzurat in toaleta avionului care se deplasa dinspre Bogota spre San Jose, in Costa Rica, au declarat, joi, autoritatile din Costa Rica, conform Mediafax.

Ce a scos la iveala REZULTATUL AUTOPSIEI lui Costel Comana: Asa a MURIT

Autoritatile din Costa Rica au declarat joi ca autopsia a confirmat ca un roman, identificat drept omul de afaceri Costel Comana, s-a spanzurat in toaleta avionului care se deplasa dinspre Bogota spre San Jose,.

Miliardarul Costel Comana a fost gasit mort in toaleta unui avion

Omul de afaceri Costel Comana, care controla societatea Regiotrans si era anchetat intr-un dosar de coruptie in care partenerul sau de afaceri Iorgu Ganea a fost arestat, ar fi fost gasit mort in toaleta unui avion care efectua un zbor din Columbia in Costa Rica.

Omul de afaceri Costel Comana, unul dintre fondatorii companiei Regiotrans, a murit in toaleta unui avion pe ruta Bogota-San Jose Potrivit MAE, ar fi vorba de o sinucidere

Omul de afaceri Costel Comana, unul dintre fondatorii companiei Regiotrans, a fost gasit mort in toaleta unui avion care efectua un zbor de la Bogota la San Jose, capitala Costa Ricai, a anuntat compania columbiana Avianca, cita de Xinhua. Ministerul Roman de Externe a precizat ca din primele informatii rezulta ca acesta s-a sinucis. Vezi in articol cine era omul de afaceri Costel Comana .

Milionarul feroviar Costel Comana s-a sinucis de frica DNA

Omul de afaceri Costel Comana, care controla societatea Regiotrans si era anchetat intr-un dosar de coruptie - in care partenerul sau de afaceri, Iorgu Ganea, a fost arestat - este pasagerul gasit mort in toaleta unui avion, care efectua un zbor din Columbia in Costa Rica.

Milionarul roman Costel Comana s-a SPANZURAT in toaleta unui avion. Omul de afaceri era anchetat de DNA

Update 15. 58 - Grupul de firme Regiontrans, condus de Costel Comana, a transmis condoleante, joi, dupa vestea mortii omului de afaceri si a precizat ca acesta avea probleme medicale mari. Regiotrans Brasov.

Costel Comana, patronul Regiotrans, s-a sinucis. Cum a ajuns de la un simplu ceferist la miliardar in topul Forbes

Costel Comana avea 53 de ani si era un cunoscut om de afaceri din Brasov. Era casatorit si avea o fata. Cunoscutii sunt socati de gestul sau si cred ca sinuciderea omului de afaceri are legatura cu ancheta DNA in care este implicata compania sa Regiotrans.

Afaceristul Costel Comana s-a spanzurat in toaleta unui avion, in Costa Rica

Patronul Regiotrans s-a sinucis miercuri in toaleta unui avion care zbura din Columbia in Costa Rica. Costel Comana era cautat de autoritatile romane pentru a fi audiat intr-un dosar in care partenerul sau de afaceri a fost arestat alaturi de mai multi directori CFR si Ministerul Transporturilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )