Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autoritatile chineze au ascuns populatiei pentru mai multe zile pericolul prezentat de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autoritatile chineze au ascuns populatiei pentru mai multe zile pericolul prezentat de coronavirus

Documente interne obtinute de The Associated Press si estimari ale expertilor bazate pe date retrospective arata ca autoritatile chineze au ascuns timp de sase zile pericolul reprezentat de noul coronavirus si au organizat in Wuhan, epicentru pandemiei, un banchet pentru zeci de mii de oameni. continuă pe Ziarul Bursa

COVID-19: China a raportat cele mai multe cazuri zilnice din ultimele cinci saptamani

Autoritatile chineze au raportat, pentru duminica, 108 cazuri noi de infectare cu Covid-19, cu noua mai mult decat in intervalul anterior, acesta fiind cel mai mare numar de imbolnaviri inregistrat in tara in mai mult de cinci saptamani.

China a raportat cele mai multe cazuri zilnice de coronavirus din ultimele cinci saptamani

Autoritatile chineze au raportat, pentru duminica, 108 cazuri noi de infectare cu Covid-19, cu noua mai mult decat in intervalul anterior, acesta fiind cel mai mare numar de imbolnaviri inregistrat in tara in mai mult de cinci saptamani, informeaza Reuters.

China are tot mai multe cazuri in ultima vreme : cat de posibil e un al doilea val de infectii

China a inregistrat cele mai multe cazuri din ultimele sase saptamani, iar acest lucru ar putea fi indicatorul unui al doilea val de imbolnaviri, spun unii experti. Autoritatile chineze au.

CORONAVIRUS. Victor Piturca spune ca are mai multe teste pentru COVID-19: Nimeni nu intra in casa mea fara sa fie testat

Fostul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a dezvaluit ca detine mai multe teste rapide pentru depistarea infectarii cu coronavirus. Antrenorul in varsta de 63 de ani.

VIDEO Brasov: Mai multe persoane au atacat cu bate si rangi o patrula de jandarmi

Mai multe persoane din localitatea brasoveana Teliu au atacat cu bate si rangi o patrula de jandarmi care venise pentru o descindere ce viza niste localnici suspectati pentru furt de fier vechi, potrivit radiobrasovfm. ro. Ca urmare, politistii au raspuns cu o actiune cu efective marite in localitatile Sacele, Tarlungeni, Teliu si Budila.

Ministrul Mediului: Nu avem mai multe defrisari ilegale, doar mai multe fake news-uri VIDEO

Ministrul Mediului denunta o campanie de dezinformare pe retelele de socializare in legatura cu asa-zisele defrisari ilegale care ar fi luat amploare in ultima perioada. El sustine ca de fapt nu au fost mai multe defrisari ilegale in ultimele saptamani, ci mai multe fake news-uri.

CORONAVIRUS |Marcel Vela anunta emiterea Ordonantei Militare nr. 9: Se prelungeste suspendarea zborurilor dintre Romania si mai multe state din zona rosie. Se elimina interdictia exportului de cereale (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut apel la romani sa respecte restictiile impuse de autoritati in perioada Pastelui. Totodata, seful MAI a anuntat emiterea unei noi Ordonante Militare, a.

EURO 2020 Guvernul vrea mai multe meciuri in Bucuresti!

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a anuntat ca tara noastra este dispusa sa gazduiasca mai mult de patru meciuri in cadrul Campionatului European de Fotbal Euro 2020, continuand o discutie lansata saptamana trecuta.

De ce este Germania deasupra tuturor in lupta cu COVID-19: Avem mai multe paturi ATI si medici decat orice tara din Europa

Germania are, in ciuda numarului de infectati care se apropie de cel inregistrat in Italia, Spania sau Franta, un numar mult mai mic de persoane care au decedat din cauza COVID-19. Karl Lauterbach, profesor de epidemiologie la Universitatea din Koln, a explicat care sunt punctele forte ale Germaniei in lupta cu virusul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )