Libnet.ro
UNICEF

20:15

Autoritatile romane, BATAIA de JOC a lui Sebastian GHITA. Prin ce tari se mai RELAXEAZA afaceristul

B1 B1,
Autoritatile romane, BATAIA de JOC a lui Sebastian GHITA. Prin ce tari se mai RELAXEAZA afaceristul

Sebastian Ghita, disparut de mai bine de doua saptamani si cautat de autoritati, se relaxeaza prin strainatate. Cel putin asa sustin mai multe surse ale presei. Ziarul Libertatea a primit o. continuă pe B1

Mandat de arestare preventiva in lipsa pentru Sebastian Ghita

ACTUALIZARE 13:38 Judecatorii inaltei Curti au admis astazi cererea DNA de inlocuire a masurii controlului judiciar cu cea a arestarii preventive. --------- Procurorii Parchetului General au inregistrat un dosar penal care s-a constituit ca urmare a informatiilor facute publice de Sebastian Ghita, prin materialul difuzat pe postul Romania TV si in care este redat un dialog intre fostul presedinte Traian Basescu si o alta persoana privind cauze judiciare.

Sebastian Ghita, dat in urmarire nationala

Sebastian Ghita a fost dat in urmarire nationala, joi, la scurt timp dupa ce instanta suprema a decis arestarea preventiva in lipsa a fostului deputat. Numele lui Sebastian Ghita si date despre acesta au fost introduse in aplicatia Urmariti a Politiei Romane, la care au acces toate structurile de politie din tara, scrie News. ro.

VIDEO. Sebastian Ghita sustine intr-o noua inregistrare TV ca Ponta a fost santajat ca s-o numeasca pe Kovesi la DNA

Fostul deputat Sebastian Ghita, cautat fara succes de Politia Romana sub acuzatia de santaj, a aparut din nou la televizor, joi seara, unde a sustinut ca Victor Ponta ar fi fost obligat prin santaj s-o numeasca pe Laura Kovesi, in anul 2014, in fruntea DNA.

Asa am ajuns sa fiu direct IMPLICAT in NUMIREA lui KOVESI la DNA... Sebastian GHITA, noi DEZVALUIRI despre SISTEMUL REPRESIV (VIDEO)

Dezvaluiri incendiare facute de Sebastian Ghita! intr-o noua inregistrare data publicitatii, fostul deputat povesteste cum a contribuit la numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA. Ghita.

Tudorache, despre disparitia lui Sebastian Ghita: Politia nu avea o baza juridica pentru a interveni mai intruziv in viata domnului Ghita

Fostul ministru de Interne, Dragos Tudorache a declarat, joi, la plecarea de la minister, ca Directia Generala de Protectie Interna Doi si-un Sfert) a MAI are deja 300 de angajati, iar la mijlocul lunii ianuarie va avea suficient personal incat sa-si reia activitatea. in acelasi timp, Tudorache a vorbit si despre disparitia fostului parlamentar Sebastian Ghita.

Ion Cristoiu: De ce nu ne spune Sebastian Ghita adevarul integral: cel despre relatia sa cu SRI?!

Jurnalistul Ion Cristoiu dezbate in Gandul de vineri, de pe blogul sau, despre relatia lui Sebastian Ghita cu SRI. Dupa ultima emisiune la B1Tv cu Sebastian Ghita cea in.

Augustin Lazar, procurorul general: Trebuie audiate persoanele invocate in inregistrarile lui Sebastian Ghita

Procurorul general Augustin Lazar a declarat vineri ca persoanele invocate in inregistrarile fostului deputat Sebastian Ghita trebuie audiate, iar documentele si inregistrarile trebuie ridicate, afirmand ca acestea au fost prezentate publicului intr-o maniera tendentioasa, transmite Mediafax.

Procurorul general: Inregistrarile lui Sebastian Ghita sunt prezentate intr-o maniera tendentioasa

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, vineri, ca inregistrarile prezentate de postul de televiziune al fostul deputat Sebastian Ghita sunt prezentate intr-o maniera destul de tendentioase, intr-o anumita forma,.

DNA cere instantei supreme sa emita un mandat european de arestare, pe numele deputatului Sebastian Ghita, disparut in urma cu doua saptamani

Procurorii anticoruptie cer, vineri, magistratilor inaltei Curti de Casatie si Justitie, sa emita un mandat european de arestare si o cerere de urmarire internationala pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, disparut in urma cu doua saptamani.

Adevarul: De ce era filat de procurori politistul antimafia de la Ploiesti pe care a incercat sa-l protejeze Sebastian Ghita

Spaga, santaj si informatii clasificate - sunt ingredientele unui dosar de coruptie in care sunt implicati trei politisti cu functii inalte din Ploiesti, iar, potrivit interceptarilor, unul dintre acestia ar fi fost avertizat de Sebastian Ghita ca era monitorizat de procurori, scrie ziarul Adevarul.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )