Libnet.ro
UNICEF

11:45

DNA cere instantei supreme sa emita un mandat european de arestare, pe numele deputatului Sebastian Ghita, disparut in urma cu doua saptamani

România Liberă România Liberă,
DNA cere instantei supreme sa emita un mandat european de arestare, pe numele deputatului Sebastian Ghita, disparut in urma cu doua saptamani

Procurorii anticoruptie cer, vineri, magistratilor inaltei Curti de Casatie si Justitie, sa emita un mandat european de arestare si o cerere de urmarire internationala pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, disparut in urma cu doua saptamani. continuă pe România Liberă

Procurorii DNA cer instantei supreme mandat european de arestare si urmarirea internationala a lui Sebastian Ghita

Procurorii DNA Ploiesti cer instantei supreme sa emita un mandat european de arestare a lui Sebastian Ghita si fostul deputat sa fie dat in urmarire internationala, dupa ce Politia Judeteana Prahova a anuntat ca acesta nu a fost gasit in tara.

DNA cere mandat international de cautare a fostului deputat Sebastian Ghita, disparut la finalul lui 2016

Procurorii anticoruptie solicita emiterea unui mandat european de urmarire internationala pentru fostul deputat Sebastian Ghita, disparut din data de 21 decembrie 2016, imediat ce a ramas fara imunitate parlamentara. Magistratii au dispus arestarea preventiva a omului de afaceri, pentru 30 de zile, printre altele pentru santaj, dare de mita si cumparare de influenta.

Magistratii inaltei Curti decid, joi, daca vor emite un mandat de arestare in lipsa pe numele lui Sebastian Ghita. Deputatul a disparut in urma cu doua saptamani

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) analizeaza, joi, cererea procurorilor anticoruptie privind inlocuirea controlului judiciar in cazul fostului deputat Sebastian Ghita, disparut in urma cu doua saptamani. Acesta a incalcat masura preventiva, dupa ce nu s-a prezentat la politie. Astfel, magistratii instantei supreme ar putea decide emiterea unui mandat de arestare in lipsa, pe numele acestuia.

Presedintele a semnat numirile a trei sefi de sectie din Parchetul instantei supreme

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri seara, numirile pe o perioada de trei ani, a trei sefi de sectie din Parchetul instantei supreme, intre ei fiind Romulus-Dan Varga, procurorul care a instrumentat cazul Elodia si Gheorghe Cosneanu, procurorul militar care a coordonat dosarele Revolutiei si Mineriadei, precum si al uciderii disidentului Gheorghe Ursu.

DNA cere mandat de arestare european si international pentru Sebastian Ghita

DNA Ploiesti a transmis sesizarea I. Prahova - Serviciul de Investigatii Criminale catre Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea emiterii mandatului european de arestare si a cererii de urmarire internationala pentru Sebastian Ghita.

Mandat de arestare preventiva in lipsa pentru Sebastian Ghita. Decizia ICCJ nu este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, emiterea unui mandat de arestare preventiva in lipsa pentru Sebastian Ghita, inlocuind controlul judiciar pe cautiune, in dosarul in care este judecat pentru fapte de coruptie, alaturi de fosti sefi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )