Libnet.ro
UNICEF

08:15

Autorul atentatul sinucigas din Manchester, identificat drept Salman Abedi, un britanic de origine libiana in varsta 22 de ani

Hotnews Hotnews,
 Autorul atentatul sinucigas din Manchester, identificat drept Salman Abedi, un britanic de origine libiana in varsta 22 de ani

Presupusul atacator sinucigas care a comis luni seara un atentat cu bomba la finalul unui concert in Manchester Marea Britanie) a fost identificat drept Salman Abedi, a confirmat marti politia. Potrivit presei britanice, Salman Abedi este un britanic de origine libiana, nascut la Manchester in 1994. continuă pe Hotnews

Autorul atentatul sinucigas din Manchester, identificat drept Salman Abedi, 22 de ani

Presupusul atacator sinucigas care a comis luni seara un atentat cu bomba la finalul unui concert in Manchester Marea Britanie) a fost identificat drept Salman Abedi, au declarat marti oficiali americani, pentru Reuters. UPDATE: Politia britanica a confirmat marti seara ca cel care a omorat 22 de persoane in atacul sinucigas cu bomba comis in Manchester a fost identificat drept Salman Abedi, in varsta de 22 de ani.

Autorul atentatului sinucigas din Manchester, identificat drept Salman Abedi, un britanic de origine libiana in varsta 22 de ani

Presupusul atacator sinucigas care a comis luni seara un atentat cu bomba la finalul unui concert in Manchester Marea Britanie) a fost identificat drept Salman Abedi, a confirmat marti politia. Potrivit presei britanice, Salman Abedi este un britanic de origine libiana, nascut la Manchester in 1994.

Suspectul autor al atentatului de la Manchester, identificat drept Salman Abedi

Atentatorul sinucigas care a comis atacul de la manchester a fost identificat drept Salman Abedi, un barbat de 22 de ani, au anuntat mai multi oficiali americani, citati de The Telegraph. Acestia au precizat.

Oficiali americani: Suspectul autor al atentatului de la Manchester, identificat drept Salman Abedi. Autoritatile britanice confirma informatia

UPDATE:Autoritatile britanice au confirmat marti seara ca Salman Abedi este atacatorul sinucigas de la Manchester, informeaza Reuters. Pot sa confirm faptul ca barbatul suspectat ca a dus.

Atentatul din Manchester: Suspectul, identificat drept Salman Abedi

Presupusul atacator sinucigas care a comis luni seara un atentat cu bomba la finalul unui concert in Manchester Marea Britanie) a fost identificat drept Salman Abedi, au declarat marti oficiali americani, pentru Reuters.

Reactia Patriarhiei Romane dupa atentatul terorist din Manchester

Patriarhia Romana a prezentat marti un mesaj de compasiune si solidaritate cu victimele atentatului din Manchester, exprimandu-si speranta in gasirea celor mai adecvate solutii pentru a.

Mesajul transmis de principesa Margareta dupa atentatul terorist din Manchester

Avem nevoie sa ramanem solidari in apararea ferma a valorilor si libertatilor noastre comune, afirma principesa Margareta, Custodele Coroanei Romane, marti, dupa atacul de la Manchester,.

VIDEO Filmul atacului sinucigas din Manchester, prezentat pas cu pas. De ce a ales teroristul una dintre iesirile Arenei

Nu mai putin de 60 de ambulante au preluat ranitii, iar perimetrul a fost izolat pentru a intra in misiune criminalistii. Au inceput imediat sa caute indicii. Dealtfel, 400 de ofiteri au fost mobilizati la stadion.

Suspectul masacrului de la Manchester Arena a fost identificat. Salman Abedi era cetatean britanic cu origini in Libia

Suspectul autor al atentatului comis luni seara la Manchester si soldat cu 22 de morti si cel putin 59 de raniti a fost identificat drept Salman Abedi, a anuntat marti agentia de presa Reuters, care citeaza.

Atentatul din Manchester: O fetita de 8 ani figureaza printre victime

O fetita de 8 ani figureaza printre cele 22 de victime ale atentatului sinucigas din Manchester, la iesirea de la un concert pop, luni seara, a anuntat comitatul Lancashire, unde traia fata, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )