Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autostrada Soarelui si 12 drumuri nationale inchise din cauza viscolului si zapezii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autostrada Soarelui si 12 drumuri nationale inchise din cauza viscolului si zapezii

Autostrada A2 care leaga Bucurestiul de Constanta si 12 drumuri nationale din judetele Calarasi, Ialomita, Giurgiu si Constanta sunt inchise din cauza zapezii si a viscolului, potrivit centrului Infotrafic al Politiei Romane. continuă pe Ziarul Bursa

6 Drumuri Nationale, inchise din cauza viscolului

Traficul a fost oprit astazi dupa-amiaza pe sase Drumuri Nationale din judetele Calarasi, Constanta si Giurgiu, din cauza viscolului, deoarece vizibilitatea este redusa, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) prin intermediul unor comunicate de presa.

Drumuri nationale inchise din cauza viscolului

Traficul a fost oprit, marti dupa-amiaza, pe drumul national DN) 41, in judetul Giurgiu, din cauza viscolului. La ora transmiterii acestei stiri sunt inchise circulatiei artere din trei judete.

Situatia drumurilor: Autostrada Soarelui si 12 drumuri nationale din judetele Calarasi, Constanta, Giurgiu si Ialomita, inchise din cauza viscolului si zapezii

Autostrada A2 care leaga Bucurestiul de Constanta si 12 drumuri nationale din judetele Calarasi, Ialomita, Giurgiu si Constanta sunt inchise miercuri dimineata din cauza zapezii si a viscolului, anunta centrul Infotrafic al Politiei Romane.

UPDATE Situatia drumurilor: Autostrada Soarelui si 13 drumuri nationale din judetele Calarasi, Constanta, Giurgiu, Buzau si Ialomita, inchise din cauza viscolului si zapezii

UPDATE ora 07. 15: Autostrada A2 care leaga Bucurestiul de Constanta si 13 drumuri nationale din judetele Calarasi, Ialomita, Giurgiu, Buzau si Constanta sunt inchise miercuri dimineata din cauza zapezii si a viscolului, anunta centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Viscol. Circulatie interzisa pe Autostrada Soarelui si pe 5 drumuri nationale

Autostrada Soarelui si 5 drumuri nationale din judetul Calarasi raman in continuare inchise din cauza viscolului. Autoritatile au suspendat circulatia inca de marti dupa-amiaza, dupa ce meteorologii au prelungit codul galben de vreme rea pentru judetul Calarasi.

UPDATE. Viscolul aduce din nou probleme in trafic. Cinci drumuri nationale blocate din cauza vremii

Drumuri blocate in ziua de marti. Traficul rutier din dimineata de marti, 17 ianuarie, este blocat pe DN3 intre Calarasi si Lehliu din cauza conditiilor meteo vitrege. Anuntul a fost transmis de catre Politia Romana, care a adpugat mai multe informatii despre starea drumurilor.

Autostrazile A2 si A4, inchise din cauza viscolului. Situatia drumurilor blocate din cauza viscolului, la ora 20.00

Autostrada A2 Bucuresti - Constanta si autostrada A4 Ovidiu - Agigea au fost inchise, marti seara, din cauza zapezii si a viscolului, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Situatia drumurilor: 6 drumuri nationale din judetele Calarasi, Ilfov, Giurgiu si Constanta, inchise din cauza viscolului

6 drumuri nationale din judetele Calarasi, Ilfov, Giurgiu si Constanta au fost inchise marti din cauza viscolului, anunta Agerpres, citand Biroul de presa al IGPR. In Judetul Calarasi au fost inchise DN4, la limita judetului Ilfov cu Oltenita, precum si DN3, in zona Calarasi - Lehliu. In judetul Ilfov este inchis DN4 pe sensul catre Calarasi de la Soseaua de Centura, iar in judetul Giurgiu a fost inchis DN5B Giurgiu - Ghimpati.

Autostrazile A2 si A4, inchise din cauza zapezii si a viscolului: Pentru ce alte drumuri nationale a fost luata aceeasi masura

ANM a prelungit codul galben de viscol pana miercuri la ora 10, in judetele Caras-Severin, Calarasi si Constanta. Vremea rea creeaza din nou probleme in trafic, marti seara fiid.

Viscolul inchide drumuri: Autostrada Soarelui si 16 sectoare de drumuri nationale din sase judete au fost inchise (VIDEO)

Viscolul a creat mari probleme in judetul Constanta, desi nu a mai nins la fel de tare ca saptamana trecuta . S-a circulat cu greutate pe multe sosele, iar doua drumuri nationale au fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )