Libnet.ro
UNICEF

12:00

Autostrazile A2 si A4, inchise din cauza zapezii si a viscolului: Pentru ce alte drumuri nationale a fost luata aceeasi masura

B1 B1,
Autostrazile A2 si A4, inchise din cauza zapezii si a viscolului: Pentru ce alte drumuri nationale a fost luata aceeasi masura

ANM a prelungit codul galben de viscol pana miercuri la ora 10, in judetele Caras-Severin, Calarasi si Constanta. Vremea rea creeaza din nou probleme in trafic, marti seara fiid. continuă pe B1

Autostrazile A2 si A4, inchise din cauza viscolului. Situatia drumurilor blocate din cauza viscolului, la ora 20.00

Autostrada A2 Bucuresti - Constanta si autostrada A4 Ovidiu - Agigea au fost inchise, marti seara, din cauza zapezii si a viscolului, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

MISIUNE DE SALVARE in Semenic: Un autocar in care se aflau 42 de copii, blocat DIN CAUZA ZAPEZII. A fost nevoie de intrventia JANDARMILOR MONTANI(VIDEO)

42 de copii au fost salvati dintre nameti de jandarmii montani. Copii se aflau intr-un autocar si aveau ca destinatie statiunea Semenic. Din cauza zapezii insa, autovehicolul s-a blocat. Toti copiii.

Drumuri nationale inchise din cauza viscolului

Traficul a fost oprit, marti dupa-amiaza, pe drumul national DN) 41, in judetul Giurgiu, din cauza viscolului. La ora transmiterii acestei stiri sunt inchise circulatiei artere din trei judete.

6 Drumuri Nationale, inchise din cauza viscolului

Traficul a fost oprit astazi dupa-amiaza pe sase Drumuri Nationale din judetele Calarasi, Constanta si Giurgiu, din cauza viscolului, deoarece vizibilitatea este redusa, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) prin intermediul unor comunicate de presa.

Situatia drumurilor: 6 drumuri nationale din judetele Calarasi, Ilfov, Giurgiu si Constanta, inchise din cauza viscolului

6 drumuri nationale din judetele Calarasi, Ilfov, Giurgiu si Constanta au fost inchise marti din cauza viscolului, anunta Agerpres, citand Biroul de presa al IGPR. In Judetul Calarasi au fost inchise DN4, la limita judetului Ilfov cu Oltenita, precum si DN3, in zona Calarasi - Lehliu. In judetul Ilfov este inchis DN4 pe sensul catre Calarasi de la Soseaua de Centura, iar in judetul Giurgiu a fost inchis DN5B Giurgiu - Ghimpati.

29 de trenuri au fost anulate, pana marti seara, din cauza ninsorii si viscolului

29 de trenuri au fost anulate, pana marti seara, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat CFR Calatori.

UPDATE Trafic reluat pe autostrazile A4 si A2, tronsonul Fetesti-Constanta (infotrafic)

UPDATE 23:00 Traficul a fost reluat, marti noapte, pe A2, tronsonul Fetesti - Constanta, pe sensul catre litoral, precum si pe A4 Ovidiu - Agigea, pe ambele sensuri, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane. UPDATE 00:30 Traficul a fost restrictionat, marti noapte, pe A2, tronsonul Fetesti - Constanta, pe sensul catre litoral, din cauza viscolului, vizibilitatea fiind foarte scazuta.

Autostrada A2 Bucuresti-Constanta, inchisa din cauza viscolului

Circulatia rutiera este oprita pe A2 Bucuresti- Constanta, incepand cu ora 19. 00, din cauza viscolului, informeaza Centrul Infotrafic Inspectoratul General al Politiei Romane.

Gripa aviara face ravagii in Japonia. Peste 80.000 de pasari au fost sacrificate din cauza virusului H5

Aproape 80. 000 de pasari au fost sacrificate in Japonia din cauza unui focar de gripa aviara. Totul se petrece in centrul Japoniei, la o ferma de pasari, arata The Japan Times, iar armata a intervenit pentru a securiza locul.

Circulatie ingreunata pe Dunare, din cauza sloiurilor de gheata

Unul din cele trei remorchere care transporta materie prima pentru combinatul din Galati a ajuns la destinatie, iar alte doua sunt blocate intre kilometrii 160 si 174 ai Dunarii, din cauza sloiurilor, potrivit Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos AFDJ) Galati.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )