Libnet.ro
UNICEF

17:45

Avem cei mai ieftini carburanti din Europa. Ce se intampla la pompele din Romania

Antena3 Antena3,
Avem cei mai ieftini carburanti din Europa. Ce se intampla la pompele din Romania

Avem cei mai ieftini carburanti din Europa. Asta ar fi vestea buna, insa soferii romani nu prea se pot bucura de preturile mici. Italienii, grecii sau francezii pot cumpara mult mai mult carburant. continuă pe Antena3

Business report:Cei mai rapizi constructori din lume. Romania ar avea toate autostrazile gata in timp record;Companiile energetice - stoarse de dividende de miliarde;Cifrele dezastrului. Veniturile nu mai fac fata cheltuielilor cu pensiile si salariile b

Dacia Logan MCV 1. 5 dCi: Din ce in ce mai frumos.  Gamele Dacia Logan si Sandero au beneficiat de un facelift, care imbunatateste discret masinile. Iata ce. Poti sa-ti platesti singur contributia la pensia publica.  Pana la 27 aprilie persoanele care nu au calitatea de pensionari pot efectua plata contributiei de asigurari sociale pentru.

Unul dintre cei mai cunoscuti medici din Iasi a murit. A fost gasit fara suflare in masina sa

Medicul Cristian Dinu Popescu a murit. Fostul director al Spitalului de Recuperare Iasi a fost gasit fara suflare in masina sa, dupa ce a fost dat disparut inca de vineri de familia sa. Apropiatii su.

Cine n-are batrani sa-si cumpere! Ei sunt cei mai varstnici antrenori din Liga I

In ultima vreme, meciurile din Liga I urmarite din fata micului ecran nu transmit decat un singur lucru: Mergi la culcare, nu ai ce sa vezi!“. Si totusi, fotbalul mai are inca resurse.

Bursele din Europa au incheiat cel mai bun trimestru din ultimii doi ani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urcat vineri, in majoritate, dupa anuntul privind evolutia inflatiei in zona euro, pietele incheind trimestrul cu cea mai buna crestere din ultimii doi ani.

Romania are trei regiuni in topul celor mai sarace 15 zone din Europa

Zona de Nord-Est a Romaniei, Oltenia si Muntenia se afla in clasamentul celor mai sarace 15 regiuni de dezvoltare din Europa din punctul de vedere al valorii PIB pe capita in 2015, informeaza.

Ziua Jandarmeriei, celebrata in parcul Herastrau: Cei mai incatati au fost copiii care au putut testa echipamentele (VIDEO)

Distractie cu pistoale si mascati de Ziua Jandarmeriei. Tiroliana, masinile speciale de interventie, dar si echipamentele de protectie antiterorista, alaturi cei mai bine antrenati jandarmi i-au asteptat pe bu.

Ziua Jandarmeriei, celebrata in parcul Herastrau: Cei mai incantati au fost copiii care au putut testa echipamentele (VIDEO)

Distractie cu pistoale si mascati de Ziua Jandarmeriei. Tiroliana, masinile speciale de interventie, dar si echipamentele de protectie antiterorista, alaturi cei mai bine antrenati jandarmi i-au asteptat pe bu.

WTA: Simona Halep se mentine pe 5; Patricia Maria Tig se afla pe 85 - Cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep se afla si in aceasta saptamana pe locul 5 in clasamentul WTA, cu o zestre de 5. 022 puncte. Patricia Maria Tig a urcat pana pe pozitia 85, aceasta fiind de altfel cea mai buna clasare din cariera. Lider se mentine Angelique Kerber, nemtoaica fiind urmata de Serena Williams si de Karolina Pliskova.

Paula Selling, despre cel mai greu moment din viata sa: Am ajuns la spital cu un inceput de nodul

Paula Seling a vorbit despre cel mai greu moment din viata sa, de la inceput de cariera. Cantareata a povestit ca s-a trezit la spital, in urma unui concert.'In urma cu 20 de ani,.

Probleme pentru cel mai mare retailer din Balcani. Rusii de la VTB Bank ii acuza pe croatii de la Agrokor ca au ascuns valoarea datoriilor

VTB Bank, a doua cea mai mare banca din Rusia, acuza retailerul croat Agrokor ca a ascuns parte din datoriile acumulate pana in prezent, care se ridica la circa sase miliarde de.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )