Libnet.ro
UNICEF

00:07

Probleme pentru cel mai mare retailer din Balcani. Rusii de la VTB Bank ii acuza pe croatii de la Agrokor ca au ascuns valoarea datoriilor

B1 B1,
Probleme pentru cel mai mare retailer din Balcani. Rusii de la VTB Bank ii acuza pe croatii de la Agrokor ca au ascuns valoarea datoriilor

VTB Bank, a doua cea mai mare banca din Rusia, acuza retailerul croat Agrokor ca a ascuns parte din datoriile acumulate pana in prezent, care se ridica la circa sase miliarde de. continuă pe B1

Romania si Bulgaria au inregistrat, in 2016, cel mai mare numar de decese rutiere din UE, la un milion de locuitori

Romania si Bulgaria au fost, in 2016, tarile din Uniunea Europeana cu cel mai mare numar de decese rutiere, arata statisticile publicate de Comisia Europeana.

Fondatorul Amazon.com a devenit al doilea cel mai bogat om din lume. Ce avere are

Fondatorul Amazon. com, Jeff Bezos, a devenit miercuri al doilea cel mai bogat om din lume, dupa cresterea averii sale cu 1,5 miliarde de dolari datorita avansului actiunilor companiei, relateaza Bloomberg.

Nestle se apropie de pragul de afaceri de 200 mil. euro: Romania are cea mai mare crestere din regiune

Nestle, unul dintre cei mai mari jucatori din industria bunurilor de larg consum din Romania, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 764 mil. lei, in crestere cu 13%, si estimeaza ca ritmul se va mentine si in acest an, a declarat Herve de.

Cel mai sexy bunic din China dezvaluie secretele tineretii fara batranete si ce regim de viata a adoptat pentru a ramane in forma la 80 de ani

Wang Deshung, denumit cel mai sexy bunic din China, a dezvaluit de regim si ce stil de viata a adoptat pentru a ramane in forma chiar si la 80 de ani.

Cu pampersul pe placa: El este cel mai TANAR skateboarder din lume! (VIDEO)

La nici doi ani, micul skater da dovada de un echilibru deosebit. Internetul l-a adoptat in secunda in care parintii sai au postat colajul video cu performantele micutului.  Evident, a devenit.

Cu PAMPERSUL pe placa: El este cel mai TANAR skater din lume! (VIDEO)

La nici doi ani, micul skater da dovada de un echilibru deosebit. Internetul l-a adoptat in secunda in care parintii sai au postat colajul video cu performantele micutului.  Evident, a devenit.

Enel incepe lucrarile de constructie la cea mai mare centrala fotovoltaica solara de pe continentul american

Enel SpA, prin filiala mexicana Enel Green Power Mexico EGPM), a inceput lucrarile de constructie la centrala fotovoltaica solara Villanueva de 754 MW in Viesca, statul Coahuila, fiind cea mai mare unitate solara in constructie de pe continentul american si cel mai mare proiect solar al Enel la nivel mondial.

Cea mai mare banca ruseasca iese de pe piata din Ucraina

Sberbank, cel mai mare grup bancar rusesc, isi vinde subsidiara din Ucraina, a carei functionare a fost afectata de sanctiunile autoritatilor si de blocajele impuse de activisti ca urmare a crizei dintre Moscova si Kiev.

Daca nu ne sunt decontate serviciile medicale, pacientii vor fi redirectionati. Situatie critica la cel mai mare spital de boli infectioase din Vestul tarii

Situatie critica la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisora. Conducerea spitalului, caruia i se adreseaza pacienti din toata regiunea de Vest, a anuntat ca nu mai poate primi pacienti dupa ce mii de cazuri au fost tratate fara ca banii sa fie decontati de Casa de Asigurari de Sanatate. In paralel, la Tribunalul Timis fostul sef al CJAS este judecat intr-un dosar de deconturi fictive.

Psihiatrii din cel mai mare institut de profil din Moldova se arata ingrijorati de fenomenul Balena Albastra

Specialistii de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi le recomanda parintilor care observa schimbari in comportamentul copiilor sa se adreseze centrelor de sanatate mintala.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )