Libnet.ro
UNICEF

21:30

Romania are trei regiuni in topul celor mai sarace 15 zone din Europa

B1 B1,
Romania are trei regiuni in topul celor mai sarace 15 zone din Europa

Zona de Nord-Est a Romaniei, Oltenia si Muntenia se afla in clasamentul celor mai sarace 15 regiuni de dezvoltare din Europa din punctul de vedere al valorii PIB pe capita in 2015, informeaza. continuă pe B1

Trei regiuni din Romania au PIB pe cap de locuitor sub 50%din media UE. Regiunea Nord-Est, printre cele mai sarace

Treiregiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor de sub 50% din media UniuniiEuropene, iar regiunea Nord-Est se afla in continuare intre cele mai sarace,dupa ce in anii trecuti era pe ultimul loc din UE, potrivit datelor aferenteanului 2015 publicate joi de biroul european de statistica Eurostat.

Eurostat: Trei regiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor sub 50% din media UE

Trei regiuni din Romania au un PIB pe cap de locuitor de sub 50% din media Uniunii Europene si anume Nord-Est, Sud-Est Oltenia si Sud-Muntenia, in timp ce cel mai ridicat nivel, de 580% din medie, este in Inner London-West, potrivit datelor aferente anului 2015 publicate joi de biroul european de statistica Eurostat.

Ministrul Rovana Plumb, in vizita oficiala la Bruxelles: Romania are nevoie de o noua abordare in privinta fondurilor europene

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, sustine ca Romania are nevoie de o noua abordare in privinta fondurilor europene, iar autoritatile ar trebui sa se concentreze pe mecanisme de simplificare pentru atragerea acestora.

Nestle se apropie de pragul de afaceri de 200 mil. euro: Romania are cea mai mare crestere din regiune

Nestle, unul dintre cei mai mari jucatori din industria bunurilor de larg consum din Romania, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 764 mil. lei, in crestere cu 13%, si estimeaza ca ritmul se va mentine si in acest an, a declarat Herve de.

CinEd Romania organizeaza trei proiectii pentru elevii de liceu si gimnaziu din Alexandria

CinEd Romania va organiza in orasul Alexandria, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Teleorman si al Primariei Municipiului Alexandria, trei proiectii pentru elevii de gimnaziu si liceu, in perioada 2-9 aprilie.

Concurs inedit in SUA intre detinatorii celor mai puturosi pantofi: Cine este castigatorul si cu ce premiu a plecat acasa VIDEO

Connor Slocombe, in varsta de 12 ani, din Alaska, a fost declarat detinatorul celui mai puturos pantof sport, in cadrul concursului Rotten Sneaker Contest, desfasurat marti in orasul New York.

Concurs inedit in SUA intre detinatorii celor mai puturosi“ pantofi: Cine este castigatorul si cu ce premiu a plecat acasa VIDEO

Connor Slocombe, in varsta de 12 ani, din Alaska, a fost declarat detinatorul celui mai puturos“ pantof sport, in cadrul concursului Rotten Sneaker Contest, desfasurat marti in orasul New York.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )