Libnet.ro
UNICEF

08:00

Avem un nou guvern, condus de Ludovic Orban. Filmul aparitiei sale

Adevărul Adevărul,
Avem un nou guvern, condus de Ludovic Orban. Filmul aparitiei sale

Foarte bun discursul lui Ludovic Orban de prezentare al noului Guvern. Diagnoza clara pe fiecare domeniu si masuri realiste propuse. Fara cuvinte pompoase si cu cifre clar explicate. continuă pe Adevărul

Mizele investirii guvernului condus de dl. Ludovic Orban

Trece sau nu trece noul guvern? Cat de mult poate conta premierul desemnat, dl. Ludovic Orban, pe promisiunile parlamentarilor din actuala Opozitie ca ii vor acorda votul de investitura ? Cati dintre acestia vor face mai intai minimul efort de a se prezenta azi, luni, 4 noiembrie, in sala de plen a Parlamentului, locul lor de munca ?.

Ce ii cere Victor Ponta lui Ludovic Orban pentru a vota noul Guvern

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca parlamentarii acestei formatiuni nu vor merge luni in Parlament, la votul de investire a noului Guvern, daca Ludovic Orban nu va.

Ludovic Orban: Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos facut de doua formatiuni politice Sedinta informala a noului cabinet, luni seara, la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce cabinetul sau a trecut de votul din Parlament, ca noul guvern va avea o sedinta informala luni seara. De asemenea, prim-ministrul a precizat ca se.

Ludovic Orban: Exista o necesitate absoluta ca Romania sa aiba un guvern legitim

Liberalul Ludovic Orban, insarcinat de seful statului cu misiunea formarii unui guvern dupa destitui.

Ludovic Orban, catre Klaus Iohannis: Aveti un partener de incredere in Guvernul Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban l-a asigurat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca are un partener in noul guvern. Domnule presedinte, incepand de azi, aveti un partener in Guvernul Romaniei, de increder.

Ludovic Orban, prima decizie in calitate de premier: Guvernul PNL propune un alt comisar european

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca Romania are un guvern legitim care a obtinut votul Parlamentului, in ciuda boicotului penibil si rusinosfacut de PSD si Pro Romania. Ludovic.

Ludovic Orban: Guvernul va formula o noua propunere de comisar european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca Executivul pe care il conduce va face o noua propunere de comisar european. noul nume va fi anuntat dupa consultari cu presedintele Klaus Iohannis, iar candidatul va fi.

Ludovic Orban, dupa ce cabinetul sau a primit votul de incredere al Parlamentului: Va multumesc si aveti incredere in noi! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban le-a multumit colegilor parlamentari pentru votul de luni, in urma caruia cabinetul PNL a fost investit. Va multumesc si aveti incredere in noi!, le-a spus liderul.

Guvernul Ludovic Orban a fost investit: Lista noilor ministri si cele mai importante informatii despre ei

Ludovic Orban a obtinut in Parlament votul de investitura pentru instalarea noului guvern. Acesta va fi format din 16 ministri si un vicepremier in persoana Ralucai Turcan. Raluca Turcan -.

Ludovic Orban anunt din plenul Parlamentului: Se modifica Codul Penal si Codul de Procedura Penala

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat ca noul Guvern va lua foarte in serios recomandarile din raportul MCV, vor fi reluate dezbaterile pe codurile penale, dar si pe legile justitiei. Citeste.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )