Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ce ii cere Victor Ponta lui Ludovic Orban pentru a vota noul Guvern

Antena3 Antena3,
Ce ii cere Victor Ponta lui Ludovic Orban pentru a vota noul Guvern

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca parlamentarii acestei formatiuni nu vor merge luni in Parlament, la votul de investire a noului Guvern, daca Ludovic Orban nu va. continuă pe Antena3

Surse. Pe cate voturi se bazeaza Ludovic Orban pentru votul de investirea Guvernului

Presedintele PNL Ludovic Orban se bazeaza pe 236 de voturi, cu trei peste cate are nevoie pentru a trece investirea Guvernului, sustin surse politice pentru Adevarul. Votul va avea loc luni, iar USR, PMP, UDMR, ALDE si grupul minoritatilor au declarat ca vor sustine noul Executiv.

Victor Ponta: Pro Romania nu voteaza Guvernul Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca nu va vota guvernul Orban. Am luat decizia de a vota impotriva acestui guvern,pentru ca asa s-a format Pro Romania ca un.

A inceput numarotarea inversa pentru Ludovic Orban. Liderul PNL se concentreaza pe votul de investitura pentru noul guvern

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria dupa ce 13 din cei 16 ministri au fost avizati pozitiv de comisiile de specialitate din parlament. Votul comisiilor este consultativ asa ca Ludovic Orban a .

Ultimele calcule pentru Guvernul Ludovic Orban. Pe cate voturi mizeaza premierul desemnat

Premierul desemnat, Ludovic Orban, si-a exprimat convingerea ca luni, la votul de investitura in Parlament al cabinetului sau, PNL va reusi sa dea Romaniei un guvern legitim, responsabil. Dupa discutiile.

LUDOVIC ORBAN: Daca ar fi avut loc Brexitul, guvernele PSD ar fi lasat cetatenii britanici in aer

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza ca Guvernul Romaniei este singurul executiv din Uniunea Europeana care nu a dat o ordonanta de urgenta prin care sa reglementeze situatia cetatenilor britanici care se afla pe teritoriul tarii.

LUDOVIC ORBAN: Guvernele PSD nu au reglementat situatia cetatenilor britanici din Romania

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza ca Guvernul Romaniei este singurul executiv din Uniunea Europeana care nu a dat o ordonanta de urgenta prin care sa reglementeze situatia cetatenilor britanici care se afla pe teritoriul tarii.

LUDOVIC ORBAN: O parte dintre functionarii din ministere nu isi vor regasi locul in cadrul noilor institutii

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat vineri ca o parte dintre functionarii din ministere nu isi vor regasi locul in cadrul noilor institutii, mentionand ca intentia este de evaluare, acolo unde e posibil, a competentelor celor care ocupa functii de conducere sau de executie, precum si de organizare de concursuri transparente, informeaza Agerpres.

Ludovic Orban a anuntat cate voturi a strans pentru investirea Guvernului PNL

Ludovic Orban, presedintele PNL si premierul desemnat, a declarat ca, dupa negocierile purtate in ultimele zile, a reusit sa stranga numarul suficient de voturi pentru a-si trece Guvernul. in.

LUDOVIC ORBAN: PNL poate castiga alegerile din primul tur

PNL poate castiga alegerile prezidentiale inca din primul tur, la o diferenta foarte mare de al doilea clasat, a declarat, joi, la Targoviste, presedintele Partidului National Liberal, premierul desemnat, Ludovic Orban, informeaza Agerpres.

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria: Am incredere ca vom avea majoritate luni in plen

Ludovic Orban este cu un pas mai aproape de Palatul Victoria dupa ce 13 din cei 16 ministri au fost avizati pozitiv de comisiile de specialitate din Parlament. Pentru ca votul comisiilor este consultativ,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )