Libnet.ro
UNICEF

01:05

Averea Elenei Udrea: 27 de terenuri si bijuterii in valoarea de 100.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Averea Elenei Udrea: 27 de terenuri si bijuterii in valoarea de 100.000 de euro

Divortul de Dorin Cocos i-a adus Elenei Udrea cea mai mare parte a averii comune. Potrivit declaratiei de avere, in 2013, aceasta a vandut cu doar 5. 000 de euro o masina pe care nu declarase niciodata ca o detine si care, in mod normal, ar costa cateva zeci de mii de euro. continuă pe Adevărul

Averea Elenei Udrea: 27 de terenuri si bijuterii in valoare de 100.000 de euro

Divortul de Dorin Cocos i-a adus Elenei Udrea cea mai mare parte a averii comune. Potrivit declaratiei de avere, in 2013, aceasta a vandut cu doar 5. 000 de euro o masina pe care nu declarase niciodata ca o detine si care, in mod normal, ar costa cateva zeci de mii de euro.

Averea detinuta de Elena Udrea: 27 de terenuri si bijuterii in valoarea de 100.000 de euro

Divortul de Dorin Cocos i-a adus Elenei Udrea cea mai mare parte a averii comune. Potrivit declaratiei de avere, in 2013, aceasta a vandut cu doar 5. 000 de euro o masina pe care nu declarase niciodata ca o detine si care, in mod normal, ar costa cateva.

AVEREA lui Udrea nu a fost NICIODATA verificata de ANI. Cat de bogata este protejata lui Basescu

Averea Elenei Udrea nu a fost niciodata verificata de Agentia Nationala de Integritate ANI), institutia abilitata sa faca acest lucru, cu toate ca au existat nenumarate dubii legate de modul in care si-a.

Unde a fugit salvatorul financiar al Elenei Udrea

Alexandru Faur, omul care a preluat creditul de trei milioane de euro al Elenei Udrea si este urmarit de ANAF pentru datorii de milioane de euro, petrece la Paris alaturi de lumea buna a modei. Faur s-a fotografiat.

Ce spune Predoiu despre audierea Elenei Udrea si retinerea lui Videanu

Catalin Predoiu a declarat, in cadrul emisiunii, Jocuri de Putere, de la Realitatea Tv, ca ce s-a intamplat joi, retinerea lui Adriean Videanu si plasarea sub control judiciar a Elenei Udrea, sunt roade ale Justitiei care mai inseamna si o lacrima in coltul ochiului: eu cred ca este trist pentru o natiune ca isi vede liderii chemati sa dea socoteala pentru fapte care in alte dosare s-au dovedit adevarate.

Vasile Blaga, despre audierea Elenei Udrea la DNA: Oricine poate sa greseasca, dar partidul nu

Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat ca Justitia isi face datoria, referitor la audierea la DNA a Elenei Udrea, si subliniaza ca, in calitate de membru de partid, oricine poate sa greseasca, dar.

Ion Cristoiu, despre audierea Elenei Udrea la DNA: Tinta anchetei este Traian Basescu, singurul adversar al lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu afirma, in contextul audierii Elenei Udrea la DNA, ca adevarata tinta a anchetei este fostul presedinte Traian Basescu. A fost actiune spectaculoasa, nu cunosc probele, nu ma pronunt.

Elena Udrea la DNA. Ponta, total de acord cu Victor Ciutacu. Ce a scris jurnalistul despre audierea Elenei Udrea

Elena Udrea la DNA. Premierul Victor Ponta a scris, pe pagina sa de Facebook, ca este total de acord cu parerea jurnalistului Victor Ciutacu in ceea ce priveste audierea Elenei Udrea la DNA.

Numele lui Vasile Blaga apare in dezvaluirile Elenei Udrea

Elena Udrea a dezvaluit, intr-un interviu pentru Hotnews, ca, la televiziunea domnului Ghita a aparut un document din care rezulta ca Vasile Blaga a primit bani in dosarul Microsoft si pe care Sebastian Ghita l-a retras la cererea sefului SRI Florian Coldea.

Ce spune Sebastian Ghita despre dezvaluirile Elenei Udrea

Sebastian Ghita131; s-a aratat surprins de acuzatiile lansate de Elena Udrea la adresa sa si a respins ideea ca Romania TV ar fi primit vreun ban de la fostul sot al acesteia, Dorin Cocos, informeaza131; Hotnews.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )