Libnet.ro
UNICEF

18:45

Averea fabuloasa a lui Vladimir Putin, dovedita de documente

Antena3 Antena3,
Averea fabuloasa a lui Vladimir Putin, dovedita de documente

O serie de documente care arata numeroase tranzactii si imprumuturi, care totalizeaza peste 2 miliarde de dolari, conduc catre Vladimir Putin. Desi numele sau nu apare in acte, exista un tipar. continuă pe Antena3

UPDATE Lupte intense in Nagorno-Karabah: cel putin 30 de soldati, din ambele tabere, au fost ucisi/ Vladimir Putin cere incetarea imediata a focului

Cel putin 30 de soldati au fost ucisi la frontiera regiunii separatiste Nagorno-Karabah, in confruntari de o intensitate neobisnuita izbucnite in noaptea de vineri spre sambata intre fortele azere si cele armene, carora presedintele rus Vladimir Putin le-a cerut o incetare imediata a focului. Sunt cele mai grave ciocniri armate intre Baku si Erevan de la semnarea unui acord de incetare a focului in 1994, care punea capat unui razboi de sase pentru controlul acestei regiuni si soldat cu 30. 000 de morti, relateaza AFP.

Vladimir Putin indeamna partile implicate in conflictul din Nagorno-Karabah la o incetare imediata a focului

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, este profund ingrijorat in legatura cu informatiile privind reluarea actiunilor armate in Nagorno-Karabah si indeamna partile implicate in conflict la incetarea imediata a focului, a anuntat sambata secretarul de presa al Kremlinului, Dmitri Peskov, informeaza TASS, RIA Novosti si AFP.

Politicianul care ii face concurenta lui Vladimir Putin

Premierul Canadei ii face concurenta lui Vladimir Putin pentru titlul de cel mai atletic lider politic. O fotografie recent dezgropata de pe un cont de Twitter il.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )