Libnet.ro
UNICEF

18:30

Avertisment al ministrului Fondurilor Europene: Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 Avertisment al ministrului Fondurilor Europene: Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro

Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro, pentru aceasta suma existand un risc de dezangajare daca nu este folosita, a declarat la Digi24 ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos. continuă pe Hotnews

Avertisment al ministrului Fondurilor Europene: Romania risca sa piarda aproape 600 de milioane de euro

Romania risca sa piarda fonduri europene de aproape 600 de milioane de euro, prin dezangajare, in actuala perioada de programare, a declarat, joi, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, la ceremonia de preluare a mandatului.

Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro. Ce spune ministrul Fondurilor Europene

Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro, pentru aceasta suma existand un risc de dezangajare daca nu este folosita, a declarat la Digi24 ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos.

Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro, iar veniturile bugetare estimate sunt cu 10 miliarde mai mari decat cele realizate. Turcan, alaturi de ministrul Bolos: Fondurile europene, prioritate 0 in Guvernul Orban (VIDEO)

Romania risca sa piarda fonduri europene de aproximativ 300 de milioane de euro, pentru care exista risc de dezangajare, a afirmat vicepremierul Raluca Turcan, intr-o conferinta de presa comuna cu noul.

Romania, la un pas sa piarda 300 de milioane de euro. Anuntul facut de ministrul Fondurilor Europene

Romania risca sa piarda 300 de milioane de euro, pentru aceasta suma existand un risc de dezangajare daca nu este folosita, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos. Discutam de o.

Bolos, noul ministru al Fondurilor Europene, spera sa evite dezangajarile de bani

Ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Bolos, afirma ca primul test care trebuie trecut pana la .

Business report: Avertisment de la BNR: 10 banci din Romania risca sa dispara; Topul pensiilor de serviciu din MAI: 11 oameni au luat peste 20.000 de lei brut in iulie; Comoara de la malul Marii Negre care ar putea imbogati Romania, dar autoritatile o la

Romania pierde inca o investitie importanta! Un urias grup german a renuntat la fabrica. Fast fashion pe romaneste. Sau despre marketingul hainelor de lux accesibile.

Previziunile economice europene. Romania, in 2020, deficit bugetar 4,4%

In Romania, pentru anul 2020 se preconizeaza cresterea PIB cu 3,6%, inflatia va scadea la 3,5%, rata.

Ministrul Afacerilor Externe, discutie cu viitorul sef al diplomatiei europene: Romania va continua eforturile de apropiere a Chisinaului de UE si este gata sa ofere expertiza despre Marea Neagra si Balcanii de Vest

Romania va continua sa acorde, si in perioada urmatoare, o atentie deosebita in a consolida perspectiva europeana a Republicii Moldova, a afirmat Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, intr-o discutie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )