Libnet.ro
UNICEF

08:15

Avertisment pentru toti soferii: ochii pe pompa, ca se schimba pretul. S-a aflat acum de ce

Playtech Playtech,
Avertisment pentru toti soferii: ochii pe pompa, ca se schimba pretul. S-a aflat acum de ce

OPEC si-a revizuit estimarile referitoare la cererea de petrol pentru restul anului si pentru 2021, pe baza unei perspective economice care a fost sub asteptari si pe baza cresterii numarului. continuă pe Playtech

Avertisment pentru toti soferii: se lasa cu amenzi de pana la 2.900 lei. Codul Rutier e clar

Codul Rutier e clar pentru toti soferii. Daca il stii si il respecti, stai fara griji. in caz contrar, risti sa dai mii de lei pe tot felul de incalcari ale legii. Asa e cazul si.

Avertisment pentru toti romanii: greseala fatala care te lasa fara bani

Guvernul Romaniei, prin agentia pentru securitate cibernetica CERT-RO, a emis o alerta pentru toti romanii care in aceasta perioada sunt foarte activi pe internet. Aceasta avertizare vine.

Avertisment pentru toti romanii care stau la bloc. Asa ceva e ilegal si se lasa cu amenzi grele. Mare atentie la avizier

Romanii care stau la bloc trebuie sa stie ca sunt numeroase obligatii si drepturi la care sa fie atenti. Daca se ajunge la probleme grave, toti au de platit. in primavara iti.

Polita RCA. Greselile pe care toti soferii romani le fac. Atentie mare la acest detaliu

Greselile pe care toti soferii romani le fac atunci cand cumpara o asigurare RCA. Va expunem in randurile de mai jos la ce ar trebui sa fiti atenti atunci cand cumparati o asigurarea auto obligatorie. La ce sa fii atent atunci cand iti cumperi asigurare obligatorie RCA. Cum poti sa te pacalesti singur Polita de .

Comisia Europeana, veste crunta pentru toti romanii. Gata, am primit anuntul sumbru

Miercuri, Comisia Europeana a cerut monitorizarea atenta a situatiei economice a 12 state membre ale UE, inclusiv pe cea din Romania, in contextul observarii unor dezechilibre macroeconomice semnificative. Veste crunta de la Comisia Europeana pentru toti romanii Pachetul de toamna in materie de politici economice, a fost prezentat miercuri de catre Uniunea Europeana. in Raportul .

USR, avertisment pentru Ludovic Orban: Aceste masuri sunt nenegociabile

DNA-ul Padurilor si celelalte masuri si angajamente de mediu reprezinta conditii ne-negociabile pentru orice coalitie de guvernare din care USR PLUS va face parte, a spus senatorul USR Mihai Gotiu. Conform acestuia, in Romania, 25. 000 de persoane isi pierd viata in fiecare an din cauza bolilor provocate de poluare.

Anuntul momentului pentru toti cei cu WhatsApp: se intampla pentru toti in plina criza

A fost o perioada plina cu anunturi si schimbari pentru WhatsApp. Cea mai noua veste prevede modificarea aplicatiei si foarte multi ar putea profita in aceasta criza medicala de asa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2265 seconds )