Libnet.ro
UNICEF

17:00

AVERTISMENT: Risc de TULBURARI si INSTABILITATE POLITICA dupa alegerile din Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
AVERTISMENT: Risc de TULBURARI si INSTABILITATE POLITICA dupa alegerile din Republica Moldova

Potrivit companiei de consultanta IHS Janes 360 miza scrutinului de duminica din Republica Moldova este extrem de mare, ambele tabere prezentandu-l ca pe o alegere intre Uniunea Europeana si Rusia, in contextul conflictului armat din Ucraina vecina. Un guvern prorus va ingheta treptat integrarea europeana si va reorienta tara catre Rusia, iar un guvern proeuropean va fi fragil si va risca sa se prabuseasca. continuă pe România Liberă

UPDATE. Aurescu saluta declansarea PICCJ privind alegerile din diaspora. Prima vizita la Chisinau, in 1 decembrie

Noul ministru de Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu, a anuntat, marti, ca prima sa vizita oficiala in Republica Moldova va fi in 1 decembrie, la o zi dupa alegerile parlamentare de la Chisinau.

Joseph Daul, presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Joseph Daul, presedintele Partidului Popular European, a declarat joi ca alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii si a apreciat ca PLDM este alegerea cea mai buna pentru avansarea spre un viitor mai bun pentru toti moldovenii.

Ce a spus Dan Sova dupa excluderea din PSD

Dan Sova a declarat, joi, dupa excluderea din PSD, ca va ramane social democrat, indiferent de aceasta decizie.

Reactia lui Vanghelie dupa excluderea din PSD

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, joi, dupa iesirea din sedinta PSD in care s-a decis excluderea sa, ca a fost o executie.

Cum privesc strainii alegerile din Republica Moldova: Miza este EXTREM de mare

Scrutinul parlamentar de duminica din Republica Moldova ar putea conduce la alegerea unui Legislativ fragmentat, intarzierea formarii unui Guvern din cauza contestarii rezultatelor si la posibile tulburari sociale.

Adevarul Live. Milewski: Dupa alegerile din Moldova probabil vom avea o coalitie proeuropeana

Octavian Milewski, expert in spatiul post-sovietic, a declarat, vineri, la Adevarul Live ca tensiunile din Republica Moldova nu se vor termina odata cu incheierea alegerilor parlamentare. Milewski a mai afirmat ca dupa alegeri, cel mai probabil, se va forma in Parlament o alianta proeuropeana.

Posibila coalitie intre comunisti si proeuropeni, dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova

Alegerile parlamentare care vor avea loc duminica in Republica Moldova ar putea aduce la putere o coalitie intre partidele proeuropene si comunisti, noteaza Europa Libera. Liderii celor doua partide.

Presedintele PPE: Alegerile din Republica Moldova sunt cruciale pentru viitorul european al tarii

Presedintele Partidului Popular European PPE) Joseph Daul a declarat joi ca alegerile de duminica din Republica Moldova sunt cruciale pentru confirmarea parcursului european al tarii. El a mai aprecizat ca.

Poate castiga Moscova alegerile din R. Moldova?

Rusia se pregateste sa-si apere influenta in strainatatea apropiata dintre Prut si Nistru, in cazul in care si de aceasta data voturile vor merge catre partidele pro-europene. Klaus Iohannis merge la Chisinau inainte de alegerile generale de duminica, in speranta ca electoratul din Republica Moldova ar putea fi contaminat de entuziasmul romanesc pentru noul presedinte neamt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )