Libnet.ro
UNICEF

22:00

Poate castiga Moscova alegerile din R. Moldova?

România Liberă România Liberă,
Poate castiga Moscova alegerile din R. Moldova?

Rusia se pregateste sa-si apere influenta in strainatatea apropiata dintre Prut si Nistru, in cazul in care si de aceasta data voturile vor merge catre partidele pro-europene. Klaus Iohannis merge la Chisinau inainte de alegerile generale de duminica, in speranta ca electoratul din Republica Moldova ar putea fi contaminat de entuziasmul romanesc pentru noul presedinte neamt. continuă pe România Liberă

Alegerile parlamentare din R.Moldova ar putea duce la o coalitie intre comunisti si proeuropeni

Alegerile parlamentare din Republica Moldova ar putea duce la o coalitie intre comunisti si proeuropeni scrie Europa Libera, in pagina electronica.

HG: Elevii si studentii din Republica Moldova pot calatori gratuit duminica, ca sa mearga la vot

Elevii si studentii din Republica Moldova care invata in Romania vor putea calatori gratuit, duminica, pe teritoriul tarii, ca sa voteze la alegerile parlamentare din Moldova, relateaza Mediafax. Facilitatea de transport va fi acordata prin hotarare de guvern.

Extremistii prorusi de la Chisinau pregatesc proteste la alegerile din 30 noiembrie

O organizatie extremista din Republica Moldova care lupta, cu fascistii fondata de apropiati ai comunistilor numita Antifa si controlata de extremistii Renato Usatai si Grigore Petrenco este cotata in sondajele de la Chisinau cu aproape zece procente si ameninta cu proteste de amploare saptamana viitoare .

Elevii si studentii din Republica Moldova beneficiaza de gratuitate pe calea ferata pe 30 noiembrie pentru a merge sa voteze

Studentii si elevii din Republica Moldova, aflati in Romania, vor calatori gratuit pentru a vota duminica. Costurile acestor calatorii vor fi asigurate de Guvern. in acest weekend in Republica Moldova vor.

Presa din Republica Moldova: Klaus Iohannis va face vineri o vizita la Chisinau

Presedintele ales Klaus Iohannis, va face o vizita la Chisinau, a anuntat presa din Republica Moldova, care sustine ca informatia a fost confirmata de staff-ul din Romania al luiIohannis. Potrivit.

Dodon s-a laudat degeaba: Moscova continua sa expulzeze muncitorii din Republica Moldova

In contextul mai multor zvonuri aparute conform carora ar fi amnistiati cetatenii moldoveni din Rusia care au depasit termenul de aflare pe teritoriul acestei tari, Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene MAEIE) informeaza ca autoritatile Federatiei Ruse nu au oferit informatii oficiale ce ar confirma stabilirea acestor noi reguli.

Igor Dodon, acuzat ca pregateste tulburari dupa alegerile din Republica Moldova

Fostul presedinte al socialistilor, Valentin Crilov, l-a acuzat pe Igor Dodon ca ar fi elemental principal in cadrul unui scenariu de destabilizare a Republicii Moldova dupa alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Posibila coalitie intre comunisti si proeuropeni, dupa alegerile parlamentare din Republica Moldova

Alegerile parlamentare care vor avea loc duminica in Republica Moldova ar putea aduce la putere o coalitie intre partidele proeuropene si comunisti, noteaza Europa Libera. Liderii celor doua partide.

UPDATE. Aurescu saluta declansarea PICCJ privind alegerile din diaspora. Prima vizita la Chisinau, in 1 decembrie

Noul ministru de Externe al Romaniei, Bogdan Aurescu, a anuntat, marti, ca prima sa vizita oficiala in Republica Moldova va fi in 1 decembrie, la o zi dupa alegerile parlamentare de la Chisinau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )