Libnet.ro
UNICEF

05:45

AVERTISMENTUL Politiei pentru cei care cumpara online cadouri.

România Liberă România Liberă,
AVERTISMENTUL Politiei pentru cei care cumpara online cadouri.

Nu platiti in avans bunurile comandate prin internet de la necunoscuti, achitati marfa dupa ce v-ati asigurat ca ati primit ce ati comandat, evitati firmele ce nu afiseaza date de contact complete - acestea sunt doar cateva dintre sfaturile Politiei pentru cei care fac cumparaturi online. O alta recomandare este aceea de a folosi un serviciu de curierat cu plata ramburs care permite deschiderea coletului la primire, relateaza Mediafax. Daca vanzatorul il preseaza pe cumparator sa incheie . continuă pe România Liberă

Mesajul de Craciun al presedintelui: Sa ne gandim la cei care au nevoie de compasiunea noastra

In mesajul de Craciun pe care l-a transmis, Traian Basescu ii indeamna pe romani sa se gandeasca la cei care au nevoie de compasiunea si solidaritatea noastra. Fie ca marea sarbatoare a Nasterii.

Raed Arafat: Continua exodul medicilor si al asistentilor in strainatate. Cei care vin inapoi intampina greutati

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca exodul medicilor din Romania continua, insa exista si cazuri in care cei care vor sa se intoarca din strainatate, dupa ce s-au specializat, nu sunt primiti usor, deoarece, poate deranjeaza, informeaza Mediafax.

Arafat: Continua exodul medicilor. Cei care vin inapoi intampina greutati

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat, la Alba Iulia, ca exodul medicilor din Romania continua, insa exista si cazuri in care cei care vor sa se intoarca din strainatate, dupa ce s-au specializat, nu sunt primiti.

Cinci idei de cadouri de lux la preturi corecte. Ce poti cumpara cu un buget de 500 de lei

Au inceput zilele de foc pentru cei care inca mai cauta cadouri de Craciun, cand majoritatea cumparatorilor isi doresc ceva special care sa nu coste prea mult. Cu 500 de lei in portofel, am plecat sa cautam cadoul perfect intr-unul dintre cele mai mari centre comerciale din nordul bucurestiului, in Baneasa Shoping City. Cele mai multe variante in acest buget sunt la magazinul Luxury Avenue, situat la etajul 1 al complexului comercial.

Chinezu.eu: Agentiile incep sa lucreze cu cei care dau dovada de seriozitate, nu de lambada 2.0

Pentru Cristi China Birta Chinezu. eu), unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri, concurenta intre ei este ca in orice alta piata. Adica unii sunt fair, altii nu. Din fericire, lucrurile au inceput sa se cearna si pe partea asta si companiile si.

Oponentii regimului de la Kiev aduc batalia la Washington. Cine sunt cei care fac lobby pe bani grei pe langa politicienii de pe Capitol Hill

Factiunile politice rivale care se infrunta pe strazile din Ucraina au apelat, de asemena, la reprezentanti de renume ai grupurilor de lobby din Washington, unii dintre ei cu conexiuni la cel mai inalt nivel al Guvernului SUA, pentru a-si pleda cauza in fata factorilor de decizie americani, in fata presei si in fata membrilor congresului, informeaza Reuters. Circa 100. 000 de oameni s-au adunat si in aceasta duminica in Piata Independentei pentru a protesta, pentru cel de al cincilea weekend la rand insa mobilizarea proeuropeana de la Kiev pare sa isi pierda din intensitate.

NOUL PACHET DE BAZA din Sanatate: O consultatie la trei ani pentru cei sanatosi, doua consultatii la trei luni pentru cei bolnavi

Noul pachet de baza prevede o singura consultatie preventiva la trei ani, facuta de medicul de familie, pentru persoanele asimptomatice intre 18 si 39 de ani si cel mult doua consultatii in trei luni in cazu.

Noi proteste in Bucuresti: S-au adunat cei care protesteaza impotriva exploatarii de la Rosia Montana si impotriva modificarilor aduse Codului penal, cat si revolutionari

UPDATE 17:48 Presedintele partidului Noua Dreapta, Mihail Neamtu, a sosit printre protestatari, iscand tensiuni intre acestia. Noi proteste de strada sunt anuntate pentru sambata in Piata.

Adio laptelui din piete: ce aduce 2014 pentru fermierii care NU produc la standarde europene

1 ianurie 2014 va fi prima zi in care producatorii de lapte vor trebui sa livreze dupa standardele Uniunii Europene, laptele neconform urmand sa fie interzis de la comercializare. Ce se va intampla cu cei peste 700. 000 de mici fermieri care detin in.

Antonescu, la 24 de ani de la Revolutie: Nu avem voie si nici dreptul sa ii uitam pe cei care au luptat in decembrie 1989

Presedintele Senatului,Crin Antonescu, a declarat, duminica, la 24 de ani de la Revolutia din 1989, ca acesta este un moment in care romanii isi reamintesc cu pietate si recunostinta de martirii.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )