Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare cod galben de ceata pentru judetul Satu Mare

B1 B1,
Avertizare cod galben de ceata pentru judetul Satu Mare

Meteorlogii au emis, vineri dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru Satu Mare, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 08:25 si 11:00. Astfel, in. continuă pe B1

AVERTIZARE Cod galben de ceata si de polei pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, doua avertizari de Cod galben, una de polei si una de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Avertizare cod galben de ceata pentru judetele Valcea si Gorj

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod galben de ceata pentru judetele Valcea si Gorj, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, in intervalul 12:00 15:00, se va semnala.

Avertizare cod galben de ceata pentru Valcea, Dolj, Gorj si Olt

Meteorologii au emis, joi dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru patru judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 08:00 si 12:00.

Avertizare cod galben de ceata pentru Valcea, Olt, Dragasani si Calarasi

Meterologii au emis, miercuri dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru patru judete, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 08:00 si.

Avertizare cod galben de ceata pentru patru judete

Meteorologii au emis, marti dimineata, o avertizare cod galben de ceata pentru patru judete din tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila pentru intervalul.

Cod galben de ceata in patru judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis joi avertizare cod galben de ceata valabila pana la ora 12. 00, pentru patru judete din tara.

Avertizare cod galben de polei pentru 10 judete si Capitala

Meteorologii au emis, joi, doua coduri galbene de polei pentru 12 judete si Capitala, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Primul cod este valabil intre orele 11:00 si 14:00. Vizate sunt.

Cod Galben de ceata in doua judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat cod galben de ceata in doua judete din tara, miercuri dimineata.

Cod galben de ceata pentru judetele Valcea, Dolj, Gorj si Olt.

Judetele Valcea, Dolj, Gorj si Olt se afla, pana la ora 12. 00, sub cod galben de ceata, conform Agerpres. Potrivit meteorologilor, ceata va determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m. Ceata va afecta si municipiile Dragasani, Targu Jiu, Craiova, Slatina. Citeste si: Ger si viscol. Prognoza meteo pana pe 2 februarie.

Cod galben de ceata pentru Valcea si Olt.

Judetele Valcea si Olt se afla sub cod galben de ceata, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 08:00 si 11:00. Se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 metri si izolat sub 50 metri.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )