Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare Infotrafic: Conditii dificile de trafic pe mai multe drumuri din tara, din cauza cetii

Hotnews Hotnews,
Avertizare Infotrafic: Conditii dificile de trafic pe mai multe drumuri din tara, din cauza cetii

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza duminica, intr-un comunicat, ca pe mai multe drumuri din tara, mai ales din judetele Suceava, Bacau, Vrancea, Botosani, Iasi, Vaslui si Galati,traficul rutier se desfasoara cu dificultate din cauza cetii, care pe alocuri reduce vizibilitatea sub 100 de metri. continuă pe Hotnews

Avertizare ANM: Ceata densa pe mai multe drumuri nationale si europene, inclusiv A2

Meteorologii au amis duminica avertizari de ceata ce vizeaza drumurile nationale si europene, inclusiv autostrada A2, din mai multe judete din tara.

Avertizare de ceata pentru mai multe judete din tara, inclusiv drumuri nationale

Meteorologii au emis vineri dimineata avertizari de ceata pentru mai multe judete din tara. Astfel, in judetele Gorj si Valcea, inclusiv municipiile Targu Jiu si RamnicuValcea, se va semnala ceata si.

Cod galben de ceata pentru mai multe judete, inclusiv Autostrada Soarelui

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari de ceata densa. Pana la ora 12, in judetele Sibiu, Harghita, Cluj si Mures vizibilitatea va fi redusa chiar si la 50 de metri. Ceata va afecta si.

Inca o echipa din Liga 1 in vizorul DNA: Procurorii ancheteaza mai multe transferuri efectuate de FC Brasov

FC Brasov a intrat pe lista echipelor din Liga 1 anchetate de DNA in ultima perioada, procurorii analizand mai multe transferuri de jucatori efectuate de stegari, informeaza Money. ro.

Filmul The Avengers si rockerul Adam Levine-cele mai multe nominalizari la ...

Filmul Razbunatorii/ The Avengers a primit nominalizari la gala Peoples Choice Awards 2013, iar Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a fost nominalizat la sase categorii muzicale si de televiziune,, scrie Mediafax. Justin Bieber, Channing Tatum si actritele Jennifer Lawrence si Emma Stone au fost si ei nominalizati la mai multe categorii de premii. Peoples Choice Awards este singura gala de la Hollywood ce acopera cele trei domenii principale din industria americana de divertisment - .

AVERTIZARE INFOTRAFIC: Ceata pe Autostrada Soarelui, intre Drajna si Constanta, si pe ...

Traficul rutier este intreunat, vineri seara, din cauza cetii pe autostrada A2, intre Drajna si Constanta, precum si pe drumurile nationale si europene din judetele Iasi, Neamt, Botosani si Sibiu, pe unele portiuni de drum vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri, informeaza Centrul Infotrafic, citat de Mediafax. Pe autostrada A2 este ceata densa, intre Drajna si Constanta fiind redusa vizibilitatea sub 50 de metri, a precizat Centrul Infotrafic din Politia Romana. De asemenea, circulatia .

Lucrari de reabilitare la retelele de apa pe mai multe strazi din Sectorul 1

Primaria Sectorului 1 informeaza locuitorii din aceasta zona administrativa ca, in cartierele Chitila si 1 Mai-Mihalache, APA NOVA Bucuresti va executa, in saptamana 19-23 noiembrie 2012, lucrari de reabilitare la retelele de apa.

Fasia Gaza a lansat o noua racheta spre Tel Aviv: Alte cateva zeci au ranit mai multe persoane in sudul Israelului

O noua racheta a fost lansata din Fasia Gaza vineri, catre orasul israelian Tel Aviv, cazand in mare, transmite site-ul israeltoday. co. il. De asemenea, alte cateva zeci au lovit sudul Israelului, ranind mai.

VIDEO/INTERVIU Aurora Simionescu, cercetator in astrofizica la NASA: Sunt convinsa ca exista viata extraterestra/Descoperim din ce in ce mai multe planete si ne dam seama ca Pamantul nu este o planeta atat de rara cum ne imaginam

Materia din Univers este distribuita intr-un fel de retea care are noduri, care sunt conectate de filamente. In 2008 impreuna cu colegii mei am descoperit pentru prima data emisia in raze X de la un astfel de filament din reteaua cosmica. Cred ca acesta este rezultatul meu cel mai important pana acum, declara Aurora Simionescu, intr-un interviu pentru HotNews. ro. A facut aceasta descoperire la 24 de ani, impreuna cu un colectiv de cercetare de la Institutul Max Planck din Germania. Este bursiera de trei ani la NASA, iar incepand de anul viitor se muta la Agentia Spatiala Japoneza unde va contribui la lansarea unui nou satelit in spatiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )