Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizarea de cod galben de vreme rea a fost prelungita. Cat de mult va ploua

Adevărul Adevărul,
Avertizarea de cod galben de vreme rea a fost prelungita. Cat de mult va ploua

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a actualizat, marti, avertizarile cod galben si cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ, acestea urmand sa fie valabile pana la ora 21. 00, respectiv 18. continuă pe Adevărul

Cod galben si Cod portocaliu de poli in toata tara

Romania se afla sub Cod galben si Cod portocaliu de vreme rea pana marti la ora 21. Avertizarile au fost emise de Administratia Nationala de Meteorologie inca de duminica.

Cod galben si Cod portocaliu de poli in toata tara. Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri nationale din cauza inundatiilor

Romania se afla sub Cod galben si Cod portocaliu de vreme rea pana marti la ora 21. Avertizarile au fost emise de Administratia Nationala de Meteorologie inca de duminica.

Cod galben de fenomene meteo extreme la Braila. De duminica pana marti seara sunt ploi torentiale si furtuni

In acelasi inteerval, codul portocaliu cuprinde Oltenia, vestul Munteniei, sud-vestul Moldovei, sudul Transilvaniei, Carpatii Meridionali si de Curbura. in restul teritoriului Romaniei este cod galben de vreme rea.

ANM: Cod galben de ploi torentiale si vijelii in 31 de judetene, pana luni seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica, valabila in trei sferturi din tara, precum si o informare de vreme rea in restul teritoriului.

Cod galben de ploi, vijelii si grindina in 32 de judete si cod galben de inundatii pentru 30 de judete, de sambata de la pranz

O atentionare cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru 32 de judete va fi in vigoare de sambata, de la ora 12. 00, pana luni seara. Potrivit meteorologilor, cantitatile de apa vor depasi 20 de litri pe metru patrat, in timp ce in zonele de deal si la munte se vor inregistra cantitati de apa de pana la 70 de litri pe metru patrat.

Cod galben de inundatii pna marti. Duminica si luni, 13 judete sunt sub avertizare de Cod portocaliu

Hidrologii au emis un Cod galben de inundatii pentru 32 de judete care intra in vigoare de sambata la ora 12. 00, valabil pana marti pana la ora 18. De asemenea, 13 judete vor fi sub avertizare Cod portocaliu de inundatii de duminica dimineata pana luni, la miezul noptii pe raurile din bazinele hidrografice Olt, Vedea si Arges.

A intrat in vigoare un cod galben de furtuna si vijelii valabil pana luni, la ora 21.00

Meteorologii au emis noi atentionari nowcasting Cod galben de furtuna si vijelii, valabile in localitati din 21 judete, pana in jurul orei 16:30. Potrivit meteorologilor, in localitati din judetele Hune.

Cod galben de furtuna n aproape toata tara, de azi pna luni

2 de judete intra incepand de azi sub avertizare cod galben de furtuna. Sunt asteptate ploi si instabilitate atmosferica accentuata. Potrivit ANM, de sambata ora 16. 00 pana luni ora 21. 00 sunt asteptate ploi si instabilitate atmosferica accentuata.

Apele Romane: Avertizare de cod galben si portocaliu de inundatii pe raurile din mai multe judete, valabila in perioada 8-11 iulie

Administratia Nationala Apele Romane a emis duminica o avertizare hidrologica de cod galben si portocaliu ce vizeaza scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe raurile din mai multe judete, valabila in perioada 8 11 iulie.

ALERTA METEO Cod portocaliu de ploi abundente in 18 judete, pana marti seara. Cod galben in restul tarii

Vremea se inrautateste accentuat incepand de duminica dupa-amiaza pentru 18 judete din sudul si centrul tarii. Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi abundente. Restul tarii se va afla sub cod galben, pana marti seara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )