Libnet.ro
UNICEF

23:45

Avicii, pentru prima oara in Romania, alaturi de David Guetta si alti 150 de artisti, la Untold Festival 2015 de la Cluj

Adevărul Adevărul,
Avicii, pentru prima oara in Romania, alaturi de David Guetta si alti 150 de artisti, la Untold Festival 2015 de la Cluj

DJ-ii Avicii si David Guetta, dar si alti 150 de artisti vor concerta la Untold Festival, un eveniment care se va desfasura intre 30 iulie si 2 august si care face parte din cadrul proiectului Cluj Capitala Europeana a Tineretului 2015. continuă pe Adevărul

Petrolul Brent, sub 55 de dolari/baril pentru prima oara in ultimii cinci ani si jumatate

Pretul futures al petrolului Brent a scazut ieri, la bursa londoneza, sub 55 de dolari/baril pentru prima oara dupa luna mai 2009, pe fondul cresterii productiei de profil din Rusia si Irak, respectiv al ingrijorarilor legate de excedentul de titei de pe piata.

Pretul petrolului Brent a coborat sub 55 de dolari pe baril, pentru prima oara din 2009

Pretul petrolului Brent a scazut sub 55 de dolari pe baril, pentru prima oara din mai 2009, pe fondul cresterii productiei din Rusia si Irak si al ingrijorarilor legate de surplusul de petrol de pe piata, .

Euro a cazut luni sub pragul de 1,20 dolari, pentru prima oara in aproape noua ani

Euro a cazut luni sub pragul de 1,20 dolari, pentru prima oara in aproape noua ani, sanctionat de o piata ingrijorata de lipsa de vigoare a cresterii europene si a temerilor legate de o posibila iesire a Greciei din zona euro, scrie AFP.

Pretul petrolului Brent a coborat sub 55 de dolari pe baril, pentru prima oara din 2009

Pretul petrolului Brent a scazut sub 55 de dolari pe baril, pentru prima oara din mai 2009, pe fondul cresterii productiei din Rusia si Irak si al ingrijorarilor legate de surplusul de petrol de pe piata, transmite Bloomberg.

Razboiul titeiului: Pretul petrolului Brent a coborat sub 55 de dolari pe baril, pentru prima oara din 2009, din cauza productiei mari din Rusia si Irak

Pretul titeiului Brent a scazut sub 55 de dolari pe baril pe bursa de la Londra, pentru prima oara din mai 2009, pe fondul cresterii productiei din Rusia si Irak si al ingrijorarilor legate de surplusul de petrol de pe piata, scrie Bloomberg.

David Guetta si Avicii vin in Romania! Afla cand si unde vor canta

DJ-ii Avicii si David Guetta, dar si alti 150 de artisti vor concerta la un eveniment care se va desfasura.

Prima aparitie publica a presedintelui Romaniei in 2015. Klaus Iohannis, la liturghia de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu

Pentru prima oara in calitate de sef de stat, Klaus Iohannis participa, astazi, la slujba oficiata de mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, in Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. Contrar asteptari.

Blake Lively a nascut! Ryan Reynolds a devenit pentru prima oara tatic!

Se pare ca Blake Lively a nascut in perioada Sarbatorilor de iarna, aducand pe lume, in cel mai mare secret, primul copil, rod al iubirii dintre ea si Ryan Reylonds.

HTC vede luminita de la capatul tunelului: rezultate in crestere pentru prima data in ultimii trei ani

HTC ar putea fi pe drumul cel bun in ceea ce priveste revenirea dupa ce taiwanezii au inregistrat primele rezultate pozitive dupa ani de pierderi. Potrivit datelor companiei , T4 a fost primul trimestru pentru asiatici care a adus rezultate.

Cele mai bune credite pentru Prima Casa in 2015

Chiar daca Guvernul nu a stabilit inca plafonul de garantii alocat in 2015 pentru programul Prima Casa, prin care romanii isi pot cumpara o locuinta prin imprumut garantat in proportie de 50% de stat, bancile mentin in oferta aceste.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )