Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un avion canadian a aterizat cu intarziere la Tokyo. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Un avion canadian a aterizat cu intarziere la Tokyo. Care este motivul

Un avion al companiei aeriene Air Canada a aterizat cu intarziere de o ora, duminica, pe aeroportul Narita din Tokyo, dupa ce o pasagera a nascut la bord, informeaza luni ziarul digital Japan Times, citat de EFE, conform Agerpres. continuă pe România Liberă

Solista trupei The Cranberries ar putea ajunge la inchisoare. Care este motivul

Cantareata Dolores ORiordan, solista trupei The Cranberries, care a fost arestata in noiembrie 2014, dupa ce a fost acuzata ca a atacat o insotitoare de zbor, la bordul unui avion, va fi anchetata de autoritatile irlandeze si risca pedeapsa cu inchisoarea, relateaza Mediafax.

Bear Grylls, criticat de PETA. Care este motivul

Bear Grylls a fost criticat de PETA si de alte organizatii pentru drepturile animalelor, care l-au acuzat pe celebrul aventurier britanic ca a permis sacrificarea unor porci intr-o emisiune de televiziune, potrivit Mediafax.

Sotia lui Michael Schumacher i-a vandut avionul si o casa de vacanta. Care este motivul

Sotia pilotului de Formula 1, Michael Schumacher, i-a vandut sportivului avionul privat si o casa de vacanta. Corinna crede ca sotul ei nu le va mai putea folosi, dupa accidentul pe care l-a suferit in anul 2013, la schi.

Reactorul 2 de la Cernavoda, oprit la noapte. Care este motivul

Reactorul 2 al Centralei de la Cernavoda va fi oprit in aceasta noapte. Oprirea este planificata de Nuclearelectrica pentru ca reactorul sa intre intr-un program de mentenanta in care sa fie inspectat, testat.

Un avion canadian a aterizat de urgenta in Japonia, dupa ce o femeie a nascut la bordul navei

Un Boeing canadian 767 a aterizat de urgenta pe aeroportul Narita, la est de Tokio, dupa ce o pasagera a nascut la bordul navei, au transmis oficiali ai aeroportului, citati de Japan Times. Femeia, o canadiana.

Chiril Gaburici, premierul Republicii Moldova: Fiecare dintre noi are cel putin o ruda care este plecata peste hotare

Fiecare dintre noi are cel putin o ruda care este plecata peste hotare. Fiecare dintre noi stie cum este acolo, stie cate putem invata si cat avem de muncit pentru a aduce Europa la noi acasa, a declarat duminica premierul de la Chisinau, Chiril Gaburici, potrivit Unimedia .

UPDATE. Un avion militar a CAZUT, in apropierea aeroportului din Sevilla. Care este cauza prabusirii

Un avion militar Airbus A400M s-a prabusit sambata in apropierea aeroportului din Sevilla, au anuntat autoritatile spaniole, relateaza EFE, AFP, DPA si Reuters, conform Agerpres.

Avortul, iertat cu ocazia Anului Milostivirii. Care este conditia

Femeile care au avortat si persoanele care le-au ajutat sa intrerupa sarcina vor putea fi iertate cu ocazia Anului Milostivirii, potrivit unei initiative a Papei Francisc. insa, Biserica va continua sa condamne actul.

Care este cel mai bun mod de a-ti curata urechile? Afla ce spun medicii

Obisnuiesti sa-ti cureti urechile cu betigase din bumbac? Cu siguranta te gandesti ca este cea mai buna modalitate de a-ti curata urechile, fara sa folosesti apa si sapun. Potrivit unor ultime studii in domeniu,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )