Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Bear Grylls, criticat de PETA. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Bear Grylls, criticat de PETA. Care este motivul

Bear Grylls a fost criticat de PETA si de alte organizatii pentru drepturile animalelor, care l-au acuzat pe celebrul aventurier britanic ca a permis sacrificarea unor porci intr-o emisiune de televiziune, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Solista trupei The Cranberries ar putea ajunge la inchisoare. Care este motivul

Cantareata Dolores ORiordan, solista trupei The Cranberries, care a fost arestata in noiembrie 2014, dupa ce a fost acuzata ca a atacat o insotitoare de zbor, la bordul unui avion, va fi anchetata de autoritatile irlandeze si risca pedeapsa cu inchisoarea, relateaza Mediafax.

Sotia lui Michael Schumacher i-a vandut avionul si o casa de vacanta. Care este motivul

Sotia pilotului de Formula 1, Michael Schumacher, i-a vandut sportivului avionul privat si o casa de vacanta. Corinna crede ca sotul ei nu le va mai putea folosi, dupa accidentul pe care l-a suferit in anul 2013, la schi.

Reactorul 2 de la Cernavoda, oprit la noapte. Care este motivul

Reactorul 2 al Centralei de la Cernavoda va fi oprit in aceasta noapte. Oprirea este planificata de Nuclearelectrica pentru ca reactorul sa intre intr-un program de mentenanta in care sa fie inspectat, testat.

Un avion canadian a aterizat cu intarziere la Tokyo. Care este motivul

Un avion al companiei aeriene Air Canada a aterizat cu intarziere de o ora, duminica, pe aeroportul Narita din Tokyo, dupa ce o pasagera a nascut la bord, informeaza luni ziarul digital Japan Times, citat de EFE, conform Agerpres.

Bear Grylls testeaza limitele vedetelor de la Hollywood, intr-un nou show, la Discovery Channel

Celebrul aventurier si prezentator TV Bear Grylls 40 de ani) provoaca mai multe vedete la o serie de aventuri in natura timp de 48 de ore. intre cei care se inscriu in cursa alaturi de Bear se regasesc Zac Efron, Ben Stiller si Tom Arnold. Show-ul Vedete in salbaticie cu Bear Grylls debuteaza la Discovery Channel din 17 mai, in fiecare duminica, de la ora 21:00.

Chiril Gaburici, premierul Republicii Moldova: Fiecare dintre noi are cel putin o ruda care este plecata peste hotare

Fiecare dintre noi are cel putin o ruda care este plecata peste hotare. Fiecare dintre noi stie cum este acolo, stie cate putem invata si cat avem de muncit pentru a aduce Europa la noi acasa, a declarat duminica premierul de la Chisinau, Chiril Gaburici, potrivit Unimedia .

Cat rasism exista in fotografie? Tehnica prin care filmul a fost optimizat pentru albi

Tendintele rasiste sunt prezente chiar si in societatea contemporana, care pretinde a fi evoluata in ceea ce priveste educatia si toleranta. Ceea ce s-ar putea sa nu stii este ca acestea sunt manifestate si in fotografie, inca din secolul 19. Initial, filmul fotografic functiona astfel: filmul era o bucata de plastic acoperita intr-un strat de [] Cat rasism exista in fotografie? Tehnica prin care filmul a fost optimizat pentru albi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Avortul, iertat cu ocazia Anului Milostivirii. Care este conditia

Femeile care au avortat si persoanele care le-au ajutat sa intrerupa sarcina vor putea fi iertate cu ocazia Anului Milostivirii, potrivit unei initiative a Papei Francisc. insa, Biserica va continua sa condamne actul.

Care este cel mai bun mod de a-ti curata urechile? Afla ce spun medicii

Obisnuiesti sa-ti cureti urechile cu betigase din bumbac? Cu siguranta te gandesti ca este cea mai buna modalitate de a-ti curata urechile, fara sa folosesti apa si sapun. Potrivit unor ultime studii in domeniu,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )