Libnet.ro
UNICEF

01:05

Solista trupei The Cranberries ar putea ajunge la inchisoare. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Solista trupei The Cranberries ar putea ajunge la inchisoare. Care este motivul

Cantareata Dolores ORiordan, solista trupei The Cranberries, care a fost arestata in noiembrie 2014, dupa ce a fost acuzata ca a atacat o insotitoare de zbor, la bordul unui avion, va fi anchetata de autoritatile irlandeze si risca pedeapsa cu inchisoarea, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Viscol in Statele Unite. Stratul de zapada ar putea ajunge la 60 de centimetri

Statele americane Dakota de Nord, Dakota de Sud, Wyoming si Colorado sunt afectate de viscol. Meteorologii avertizeaza ca stratul de zapada ar putea ajunge la la 50-60 de centimetri, dupa ce sambata a nins.

Distrugatorul USS Ross ar putea ajunge in Marea Neagra pe 21 mai

Distrugatorul USS Ross al Fortelor Navale americane ar putea ajunge pe 21 mai in Marea Neagra, anunta surse militare citate de agentia rusa Sputnik. Distrugatorul USS Ross va intra in Marea N.

The Sound Torch e boxa care arde in flacari pe ritmurile muzicii [VIDEO]

Pentru a se diferentia de concurenta, The Sound Torch propune un concept complet diferit de boxele pe care le-ati intalnit pana acum. Amatorii de sunet puternic pot fi convinsi de intensitatea frecventelor joase dintr-o melodie in momentul in care o aplicatie transpune in animatie ritmurile pe care le auziti. in cea mai mare parte a [] The Sound Torch e boxa care arde in flacari pe ritmurile muzicii [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )