Libnet.ro
UNICEF

13:30

Avion prabusit intr-o padure din judetul Vaslui

România Liberă România Liberă,
Avion prabusit intr-o padure din judetul Vaslui

Un avion de mici dimensiuni a fost gasit prabusit, miercuri dimineata, intr-o padure din judetul Vaslui, de catre un padurar care trecea prin zona, insa in aparat sau in apropiere nu a fost gasita nicio persoana, scrie Mediaf . continuă pe România Liberă

Avion de mici dimensiuni, prabusit intr-o padure din judetul Vaslui

Un avion de mici dimensiuni a fost descoperit prabusit intr-o padure din zona localitatii vasluiene Chitcani din comuna Costesti. Mai multe echipaje de politie s-au deplasat in zona.

Fragmente umane descoperite intr-o padure din Harghita. Politistii cred ca este vorba despre un barbat disparut in luna mai

Fragmentele umane au fost descoperit intr-o padure din apropierea de Tulghes. Anchetatorii banuiesc ca osemintele ar apartine unui bolnav phinic disparut in luna mai.

Un avion s-a prabusit intr-o padure din Vaslui

Un avion de mici dimensiuni a fost gasit prabusit, miercuri dimineata, intr-o padure din judetul Vaslui, de catre un padurar care trecea prin zona, insa in aparat sau in apropiere nu a fost gasita nicio.

Misiune de cautare a unui barbat care a disparut intr-o padure din Muntii Buzaului. A fost gasit viu, intr-o rapa

Zeci de jandarmi, politisti, angajati ISU si voluntari au scotocit, trei zile, o padure din comuna Bisoca, in cautarea unui localnic care a disparut duminica dupa-amiaza. Acesta a plecat de acasa la cules de ciuperci si nu s-a mai intors. A fost descoperit cazut intr-o rapa, deshidratat si cu rani la picioare.

Fragmente umane, posibil ale unui pacient de la Neuropsihiatrie Tulghes, gasite intr-o padure

Politistii harghiteni au descoperit, marti, mai multe fragmente umane intr-o padure din apropierea comunei Tulghes, ei suspectand ca acestea ar putea fi ale unui pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie din localitate, disparut in luna mai.

Crima intr-o padure din Ialomita. Un barbat a fost arestat dupa ce a ucis un copil pentru ca plangea

Un caz socant iese la iveala odata cu arestarea preventiva de astazi, pentru comiterea infractiunii de omor, a unui suspect. Procurorii Parchetului Judetean Ialomita sustin ca acesta a omorat un copil de un an, motivand faptul ca a fost enervat de plansetele micutului.

Un avion F-18 apartinand Marinei SUA s-a prabusit intr-o zona mlastinoasa din Anglia

Un avion de tip F-18 apartinand Marinei americane s-a prabusit miercuri la Fens, o zona mlastinoasa din tinutul Cambridgeshire, in estul Angliei, transmite BBC News online.

Tragedie! Femeia gasita fara suflare de localnici intr-o padure din Focsani a murit din cauza frigului

Femeia gasita fara suflare de localnici intr-o padure din Focsani a murit din cauza frigului, arata ultimele date ale anchetei. Medicii legisti spun ca aceasta avea vanatai pe corp dupa ce ar fi cazut de.

Fost primar din Judetul Ilfov, retinut pentru luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie DNA) - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie a dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de astazi, a inculpatului Ioan Radulescu, fost primar al comunei Copaceni, judetul Ilfov, cu privire la savarsirea infractiunilor de luare de mita si trafic de influenta doua infractiuni), potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Agentul de circulatie, care a cazut intr-o groapa din centrul Capitalei, a murit la spital

Un politist de la Brigada Rutiera a ajuns in stare grava la spital, marti seara, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe un bulevard din Capitala unde au loc lucrari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )