Libnet.ro
UNICEF

22:45

Fost primar din Judetul Ilfov, retinut pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost primar din Judetul Ilfov, retinut pentru luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie DNA) - Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie a dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de astazi, a inculpatului Ioan Radulescu, fost primar al comunei Copaceni, judetul Ilfov, cu privire la savarsirea infractiunilor de luare de mita si trafic de influenta doua infractiuni), potrivit unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul primar din Copaceni, Ilfov, retinut pentru luare de mita si trafic de influenta

Fostul primar al comunei Copaceni, Ilfov, Ioan Radulescu, a fost retinut, miercuri, de procurorii DNA, fiind acuzat ca a luat 150. 000 de euro de la o persoana pentru interventii la membrii Comisiei Locale de Fond Funciar. Fostul edil a fost retinut sub acuzatiile de luare de mita si trafic de influenta.

Fost primar din Copaceni, RETINUT pentru spaga

Primarul comunei Copaceni, Ioan Radulescu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie, care au dispus si punerea in miscare a actiunii penale in cazul edilului, pentru luare de mita si trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA.

Primarul din Copaceni, RETINUT pentru spaga

Primarul comunei Copaceni, Ioan Radulescu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie, care au dispus si punerea in miscare a actiunii penale in cazul edilului, pentru luare de mita si trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA.

Avion prabusit intr-o padure din judetul Vaslui

Un avion de mici dimensiuni a fost gasit prabusit, miercuri dimineata, intr-o padure din judetul Vaslui, de catre un padurar care trecea prin zona, insa in aparat sau in apropiere nu a fost gasita nicio persoana, scrie Mediaf .

Judecatorul Nicusor Maldea a fost suspendat din functie de CSM

Judecatorul Nicusor Maldea de la Tribunalul Caras-Severin a fost suspendat din functia de magistrat de catre Consiliul Superior al Magistraturii, ca urmare a dosarului de coruptie in care a fost arestat preventiv de procurorii DIICOT.

Fost primar din Ilfov, retinut pentru luare de mita

Fostul primar al comunei Copaceni, Ilfov, Ioan Radulescu, a fost retinut, miercuri, de procurorii DNA, fiind acuzat ca a luat 150. 000 de euro de la o persoana pentru interventii la membrii Comisiei Locale de Fond.

Doisprezece agenti de politie, trimisi in judecata pentru luare de mita

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a 12 agenti de politie acuzati de luare de mita si doua persoane acuzate de furt calificat, potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Public.

Elena Udrea, cercetata penal pentru luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani

ACTUALIZARE 17:20 Cererea de arestare a Elenei Udrea, in Parlament Procurorul General al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat presedintelui Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Elena Udrea, deputat in Parlamentul Romaniei, anunta un comunicat de presa trimis redactiei. *ACTUALIZARE 16:50 Elena Udrea: Noul dosar penal se bazeaza pe denunturile Anei Maria Topoliceanu.

Oscar Pistorius a fost eliberat din inchisoare si va sta in arest la domiciliu in vila unchiului sau, situata intr-un cartier de lux din Pretoria

Oscar Pistorius a fost eliberat conditionat, la aproape un an dupa ce fusese condamnat la cinci ani de inchisoare pentru uciderea iubietei sale, Reeva Steenkamp, informeaza Reuters.

Noul pod din portul Constanta, inaccesibil pentru localnici

Inaugurat acum un an si deschis luni circulatiei, podul peste Canalul Dunare-Marea Neagra nu poate fi folosit de locuitorii din Agigea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )