Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avionul ucrainian prabusit in Teheran nu ar fi fost lovit de rachete. Anuntul facut de Iran

Antena3 Antena3,
Avionul ucrainian prabusit in Teheran nu ar fi fost lovit de rachete. Anuntul facut de Iran

Iranul a declarat vineri ca poate afirma cu certitudine ca avionul ucrainean Boeing 737 care s-a prabusit miercuri la Teheran nu a fost lovit de o racheta, informeaza AFP. continuă pe Antena3

Dupa ce tragi cu chestiile alea, s-a terminat. Totul despre sistemul antiaerian care ar fi doborat avionul ucrainean langa Teheran

Canada a spus joi ca o racheta sol-aer a doborat avionul ucrainean in Teheran, iar guvernul de la Kiev a anuntat ca investigheaza informatiile potrivit carora, la fata locului, au fost gasite resturi ale unei rachete Tor-M1 de fabricatie ruseasca, noteaza Reuters.

Accident grav pe DN1B, in Buzau. Un biciclist a fost lovit de un camion

Un biciclist care se deplasa pe carosabil, pe langa bicicleta, a fost lovit de un camion de mare tonaj. Accidentul s-a produs vineri seara la iesire din comuna Ulmeni, pe drumul national Buzau Ploiesti.

A fost lovit avionul ucrainian de o racheta iraniana? O inregistrare pare sa dovedeasca doborarea aeronavei (VIDEO)

Se inmultesc suspiciunile privind prabusirea avionului companiei Ukraine International Airlines la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul din Teheran! Premierul canadian Justin Trudeau sustine ca.

Avionul prabusit la Teheran. Iranul spune ca zvonurile potrivit carora aparatul de zbor a fost lovit de o racheta n-au niciun sens

Autoritatile iraniene au reactionat joi la zvonurile ca o racheta a lovit avionul ucrainean care s-a prabusit miercuri in apropiere de Teheran, afirmand ca acestea nu au niciun sens, relateaza AFP.

Digi 24: Motivul pentru care erau atat de multi canadieni in avionul ucrainean prabusit in Iran. Cine erau victimele

Pasagerii avionului ucrainean prabusit in Iran erau predominant cetateni iranieni si canadieni. in total, sapte tari isi plang mortii. Mai mult de atat, multi dintre cei care au pierit sperau sa construiasca un viitor mai bun pentru toata lumea, ei fiind oameni de stiinta, studenti, profesori si medici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )