Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avize pentru urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. Discursul deputatei dupa experienta din arest

România Liberă România Liberă,
Avize pentru urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. Discursul deputatei dupa experienta din arest

: Avizul pozitiv pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute, a fost publicat in Monitorul Oficial. continuă pe România Liberă

Aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. Discursul deputatei dupa experienta din arest

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota, luni, de la ora 16:00, cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si a arestarii preventive in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres.

PSD va vota arestarea Elenei Udrea

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca partidul pe care il reprezinta va vota arestarea Elenei Udrea. Ponta spune ca parlamentarii social-democrati vor aviza favorabil toate cererile care vor veni de.

Elena Udrea merge astazi in Parlament. Deputatii vor vota, din nou, pentru arestarea Elenei Udrea

Deputatii vor supune la vot astazi noile cereri ale DNA, de incepere a urmaririi penale si de arestare, pe numele Elenei Udrea, pentru noi infractiuni in dosarul Gala Bute. Fostul ministru are girul deputatilor pentru a parasi domiciliul intre orele 15. 00 si 19.

Dosarul Gala Bute: Ana Maria Topoliceanu ar fi fost inregistrata cand facea presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a face denunt impotriva Elenei Udrea

Dupa ce fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu a depus un denunt impotriva Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute au aparut probe ca aceasta l-ar fi presat pe Tudor Breazu, prieten si apropiat al lui Udrea si Topoliceanu, sa faca declaratii impotriva fostei sefe PMP, relateaza Evenimentul Zilei, citand surse apropiate anchetei. La randul sau, jurnalistul Catalin Tolontan scrie sambata pe blogul lui ca o sursa a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca Ana Maria Topoliceanu ar fi incercat sa-l determine pe Tudor Breazu sa-i confirme declaratiile sale impotriva lui Udrea si, implicit, sa-l infunde pe fostul ministru al turismului.

Deputatii au aprobat cererea de urmarire penala in cazul Elenei Udrea, cu 218 voturi pentru si 76 impotriva

Deputatii au aprobat luni cererea de urmarire penala in cazul Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, cu 218 voturi pentru si 76 voturi impotriva. Deputatii se pronunta prin vot secret .

Plenul Camerei va vota, luni, cererea DNA de arestare a Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota, luni, de la ora 16:00, cererile DNA pe numele Elenei Udrea, de incuviintare a urmaririi penale si a arestarii preventive in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres.

VIDEO Camera Deputatilor a avizat cererile de urmarire penala si de arestare a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute. Discursul lui Udrea: Sunt o tinta, sunt vanata sistematic. / Arestul preventiv, o parghie a procurilor similara cu tortura

Camera Deputatilor a avizat cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute cu 170 de voturi 'pentru' si 118 'impotriva'. Deputatii au votat si cererea procurorilor DNA de incepere a urmaririi penale a Elenei Udrea in acelasi dosar. Votul a fost secret, cu bile. Ca si in urma cu doua saptamani, la votul deputatilor pe cererile din dosarul Microsoft, Udrea le-a cerut colegilor parlamentari sa voteze in favoarea inceperii urmaririi penale, dar nu si a arestului preventiv. Intr-un discurs in fata deputatilor, Udrea a spus ca este vanata sistematic si a cerut modificarea Codului penal si a celui de procedura penala, motivand ca arestul preventiv este o parghie similara cu tortura la care se apeleaza prea des. Ora 21:40: Hotararile Camerei Deputatilor privind cererile de urmarire penala si de incuviintare a arestarii preventive in cazul deputatului Elena Udrea au fost publicate in Monitorul Oficial.

Dosarul Gala Bute. Tudor Breazu, apropiatul Elenei Udrea, audiat la DNA

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost dus, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in aceasta cauza.

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv in dosarul Gala Bute, a fost adus in cursul diminetii, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a da noi declaratii in cauza.

Deputatii au admis extinderea urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

UPDATE- Votul privind cererea de arestare a Elenei Udrea a inceput. 21- Deputatii au aprobat cererea DNA de incepere a urmaririi penale a deputatului Elena Udrea, pentru noi acuzatii in dosarul Gala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )