Libnet.ro
UNICEF

13:45

Avocata din Bucuresti, trimisa in judecata dupa ce a cerut 1.500 de euro pentru a interveni la un politist

B1 B1,
Avocata din Bucuresti, trimisa in judecata dupa ce a cerut 1.500 de euro pentru a interveni la un politist

Georgeta-Lavinia Marin, avocat din cadrul Baroului Bucuresti, a fost trimisa in judecata, luni, de DNA, dupa ce a cerut 1. 500 de euro unei persoane cercetate pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat, pentru. continuă pe B1

Avocata din Bucuresti, trimisa in judecata pentru trafic de influenta.

O avocata din cadrul Baroului Bucuresti a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta, conform unui comunicat al DNA. Avocata Georgeta - Lavinia Marin este acuzata de procurorii anticoruptie ca a pretins unei persoane cercetate pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat 1. 500 de euro, ca sa intervina pe langa un ofiter de politie sa dea un verdict de neincepere a urmaririi penale. Citeste si: DNA a inceput urmarirea penala fata de o avocata din Bihor care si ajutat un coleg .

O autospeciala a ISU Bucuresti trimisa dupa o gravida de 16 ani din Calarasi.

O autospeciala a ISU Bucuresti a fost trimisa in localitatea Sarulesti, judetul Calarasi pentru a aduce in Capitala o gravida de 16 ani cu probleme. Autospeciala de transport persoane si victime multiple a ISU Bucuresti se va intalni cu o ambulata si va prelua o tanara in varsta de 16 ani, insarcinata, pe care o va aduce la Spitalul Cantacuzino din Bucuresti. Echipajul ISU Bucuresti, format din paramedici si un medic, a pornit pe DN3 spre Sarulesti, dar pe raza localitatii Pantelimon, a .

Trenurile au intarzieri mari in Gara de Nord din Bucuresti.

Aproape toate trenurile care trebuiau sa soseasca in Gara de Nord din Bucuresti in prima jumatate a zilei de sambata au avut intarzieri foarte mari, unele chiar de peste trei ore. Altre garnituri sunt blocate aproape de Capitala, in Gara Chitila. Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a introdus limitari de viteza de 50km/h pe tronsoanele Bucuresti - Ploiesti si Bucuresti - Fetesti din cauza ninsorii viscolite, a anuntat compania intr-un comunicat, citat de Agerpres. De asemenea, CFR .

Avocata din Oradea, invinuita de DNA ca a tensionat un martor dupa ce a fredonat melodia Morarita

Avocata Simona Neaga a fost pusa sub invinuire de catre procurorii DNA Oradea pentru incercare de determinare a marturiei mincinoase, deoarece ar fi constrans moral un martor langa care a fredonat Roata morii se-nvarteste din slagarul Morarita, transmite Mediafax.

DNA a inceput urmarirea penala fata de o avocata din Bihor care si ajutat un coleg ...

Avocata Simona Neaga, din cadrul Baroului Bihor este cercetata de DNA dupa ce ar fi incercat o persoana sa faca declaratii mincinoase intr-un dosar in care este cercetat un alt avocat, pentru trafic de influenta si spalare de bani. Din Rezolutia de incepere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat ca exista date si indicii temeinice potrivit carora, la data de 9 ianuarie 2014, avocata Simona Neaga i-a adresat expresii si cuvinte amenintatoare unei persoane, cu ocazia audierii .

VIDEO Protest al elevilor, parintilor si profesorilor fata de comasarea singurului liceu de coregrafie din Bucuresti: De ani de zile cerem un spatiu unde elevii sa poata face balet

Aproximativ 40 de parinti, profesori si elevi ai Liceului de Coregrafie 'Floria Capsali' au mers astazi la Primaria Sectorului 4 si la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, unde au cerut ca liceul sa nu fie comasat cu Colegiul National de Arte Dinu Lipatti si sa le fie pus la dispozitie un spatiu unde elevii sa isi poata desfasura activitatea in concordanta cu nevoile lor. Primarul Cristian Popescu-Piedone ne-a spus ca nu mai are loc comasarea, . ) dar discutiile cu primaria vor continua pana cand ne vor aloca un spatiu corespunzator. De ani de zile cerem asa ceva, a explicat pentru HotNews. ro Mirela Olarescu, mama unui elev inscris in aceasta scoala. Demersul vine dupa ce, in urma cu o zi, parintii elevilor de la Liceul de Coregrafie 'Floria Capsali' au organizat un protest in fata liceului in cadrul caruia aproximativ 30 de eleve au dansat pe zapada.

Scolile si gradinitele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti. ...

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise luni si mar64258;i, a decis Inspectoratul SLcolar al Municipiului Bucuresti, in urma discutiilor cu primarul Sorin Oprescu si cu prefectul Capitalei. Potrivit inspectorului general, Constantin Traistar, decizia a fost luata de ISMB, dupa ce primarul general Sorin Oprescu a solicitat mai mult timp pentru asigurarea degajarii arterelor, potrivit Mediafax. Astfel, vor fi inchise 425 de unitati de invatamant, intre care 296 de scoli si 129 de .

Scolile si gradinitele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti. 26 de judete, afectate.

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise luni si mar64258;i, a decis Inspectoratul SLcolar al Municipiului Bucuresti, in urma discutiilor cu primarul Sorin Oprescu si cu prefectul Capitalei. Potrivit inspectorului general, Constantin Traistar, decizia a fost luata de ISMB, dupa ce primarul general Sorin Oprescu a solicitat mai mult timp pentru asigurarea degajarii arterelor, potrivit Mediafax. Astfel, vor fi inchise 425 de unitati de invatamant, intre care 296 de scoli si 129 de .

Scolile si gradinitele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti.

Scolile oi gradinitele din Capitala vor fi inchise luni oi mar64258;i, a decis Inspectoratul ocolar al Municipiului Bucureoti, in urma discu64258;iilor cu primarul Sorin Oprescu oi cu prefectul Capitalei, a declarat pentru MEDIAFAX inspectorul general Constantin Traistaru. Potrivit lui Traistaru, decizia a fost luata de ISMB, dupa ce primarul general Sorin Oprescu a solicitat mai mult timp pentru asigurarea degajarii .

O femeie s-a aruncat de pe Podul Colentina din Bucuresti

O femeie de 40 de ani s-a aruncat de pe Podul Colentina din Capitala, sambata dimineata, fiind scoasa din apa inghetata de un politist si transportata in stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca, dupa.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )