Libnet.ro
UNICEF

06:00

Avocatii l-au parasit pe Dorin Cocos dupa ce a turnat la DNA

B1 B1,
Avocatii l-au parasit pe Dorin Cocos dupa ce a turnat la DNA

Omul de afaceri Dorin Cocos mai primeste o lovitura grea. Aceasta vine chiar din partea avocatilor sai. Ambii avocati ai afaceristului Dorin Cocos si-au reziliat contractele cu acesta, dupa ce fostul sot al. continuă pe B1

Cum au reusit procurorii sa il faca pe Dorin Cocos sa recunoasca faptele: Alin Cocos ar fi primit corectii in inchisoare

Omul de afaceri Dorin Cocos si-a recunoscut, vineri, faptele, potrivit unor surse judiciare. Motivul pentru care acesta s-ar fi hotarat sa spuna procurorilor tot ar fi fost conditiile in care este incarcerat.

Alina Bica, Dorin Cocos, Alin Cocos si Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin Cocos si fostul ministru Adriean Videanu au fost trimisi in judecata in dosarul Bica 2. Este vorba despre dosarul in care s-a.

Dorin Cocos, denunt devastator pentru Basescu, Udrea si Blaga

Dorin Cocos a aratat, in denuntul facut la DNA, ca banii din spaga in dosarul Microsoft ajungeau la sediul de campanie al lui Basescu. Cocos a precizat ca i-a remis 600. 000 de euro lui Vasile Blaga. Cocos.

DNA, sechestru pe bunurile lui Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan si Nicolae Dumitru

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe bunuri mobile si imobile ale lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae, in dosarul Microsoft. Gheorghe Stefan si Dorin.

Surse: Alin si Dorin Cocos si-au recunoscut faptele

Potrivit unor surse citate de B1Tv, Dorin Cocos si fiul sau Alin si-ar fi recunoscut faptele in fata procurorilor DNA. Cei doi sunt arestati preventiv in dosarul Bica2 in care Cocos este acuzat de trafic.

Procurorii au pus pe bunuri ale lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan, Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, in dosarul Microsoft

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au pus sechestru asigurator pe bunurile fostului ministru Gabriel Sandu, edilului suspendat al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, dar si pe cele ale oamenilor de afaceri Dorin Cocos si Dumitru Nicolae.

DNA a pus sechestru pe bunuri ale lui Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan in dosarul Microsoft

Procurorii anticoruptie au dispus, in dosarul Microsoft, instituirea masurii sechestrului asigurator asupra mai multor bunuri mobile si imobile ce apartin lui Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan si.

Dosarul Microsoft: Procurorii pun SECHESTRU pe bunurile lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae

Procurorii anticoruptie au instituit sechestru asigurator asupra mai multor bunuri mobile si imobile apartinand oamenilor de afaceri Dorin Cocos, Dumitru Nicolae, primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, si fostului ministru Gabriel Sandu, in dosarul Microsoft, conform surselor Rl.

Surse: Dorin Cocos si fiul sau, Alin, si-ar fi recunoscut faptele de care sunt acuzati in dosarul Bica 2

Omul de afaceri Dorin Cocos si fiul sau, Alin, trimisi in judecata in dosarul Bica 2, si-ar fi recunoscut faptele de care sunt acuzati, sustin surse citate de B1 TV.

Adrian Videanu, Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin si fosta sefa a DIICOT, trimisi in judecata in dosarul Bica 2

Fostul ministru Adrian Videanu, omul de afaceri Dorin Cocos, fiul acestuia, Alin, si fosta sefa a DIICOT Alina Bica, au fost trimisi in judecata, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul Bica 2. Instanta urmeaza sa verifice vineri masurile preventive primite de cei implicati in acest caz.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )