Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dosarul Microsoft: Procurorii pun SECHESTRU pe bunurile lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae

România Liberă România Liberă,
Dosarul Microsoft: Procurorii pun SECHESTRU pe bunurile lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae

Procurorii anticoruptie au instituit sechestru asigurator asupra mai multor bunuri mobile si imobile apartinand oamenilor de afaceri Dorin Cocos, Dumitru Nicolae, primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, si fostului ministru Gabriel Sandu, in dosarul Microsoft, conform surselor Rl. continuă pe România Liberă

Procurorii pun sechestru pe o parte din averea Elenei Udrea, in dosarul Gala Bute. Ariton si Obreja au ramas la DNA

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca s-a dispus masura de instituire a sechestrului asigurator pe bunuri mobile si imobile in valoare de cateva milioane de lei. Sechestrul a fost pus pe niste imobile clar identificate si cateva parti sociale la societati comerciale.

DNA, sechestru pe bunurile lui Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan si Nicolae Dumitru

Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe bunuri mobile si imobile ale lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae, in dosarul Microsoft. Gheorghe Stefan si Dorin.

DNA a pus sechestru pe bunuri ale lui Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan in dosarul Microsoft

Procurorii anticoruptie au dispus, in dosarul Microsoft, instituirea masurii sechestrului asigurator asupra mai multor bunuri mobile si imobile ce apartin lui Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan si.

Dinu Pescariu, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Dinu Pescariu a venit la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul Microsoft, in care a facut mai multe denunturi, aratand printre altele ca a dat mita mai multor persoane, intre care Dorin Cocos si Elena Udrea.

Pavel Abraham, avocatul lui Gheorghe Stefan in dosarul Microsoft, gasit incompatibil de procurorii DNA. Pinalti, aparat in continuare de Catalin Dancu

Avocatul Pavel Abraham, cel care l-a aparat pana acum pe Gheorghe Stefan in dosarul Microsoft, a fost declarat incompatibil de procurorii DNA, informeaza Stiripesurse. ro. Acestia au descoperit ca Abraham o.

Dinu Pescariu, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Dinu Pescariu, principalul denuntator din Dosarul Microsoft si unul dintre oamenii care au parat-o pe Elena Udrea, este audiat la DNA in dosarul Microsoft.

Dinu Pescariu, audiat la DNA in dosarul Microsoft

Dinu Pescariu a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul Microsoft, in care a facut mai multe denunturi, aratand printre altele ca a dat mita mai multor persoane,.

Gheoghe Stefan a recunoscut toate acuzatiile in dosarul Microsoft

Aparatorul lui Pinalti, Pavel Abraham, a declarat, la iesirea din DNA, ca Gheorghe Stefan a recunoscut toate faptele de care este acuzat in dosarul Microsoft si pentru care se afla de luni bune in arest.

VIDEO. Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan recunoaste faptele, dupa patru luni de arest

Fostul primar din Piatra Neamt Gheorghe Stefan a recunoscut acuzatiile de trafic de influenta si spalare de bani, in dosarul Microsoft, dupa patru luni de arest.

Procurorii au pus pe bunuri ale lui Dorin Cocos, Gheorghe Stefan, Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, in dosarul Microsoft

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au pus sechestru asigurator pe bunurile fostului ministru Gabriel Sandu, edilului suspendat al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, dar si pe cele ale oamenilor de afaceri Dorin Cocos si Dumitru Nicolae.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )