Libnet.ro
UNICEF

09:15

Avocatul lui Liviu Dragnea a cerut audierea lui Victor Ponta in dosarul Referendumul. Ponta: Normal ca ma prezint la audieri

Hotnews Hotnews,
 Avocatul lui Liviu Dragnea a cerut audierea lui Victor Ponta in dosarul Referendumul. Ponta: Normal ca ma prezint la audieri

Avocatul lui Liviu Dragnea a cerut, joi, la instanta suprema, audierea premierului Victor Ponta in dosarul Referendumul, in care Liviu Dragnea este cercetat. Avocatul a mai cerut audierea a 18 coordonatori ai PSD in campania pentru referendumul din 2012 privind demiterea presedintelui. Urmatorul termen al dosarului a fost stabilit la Inalta Curte de Casatie si Justitie pe data 19 februarie, anunta Agerpres. Victor Ponta a declarat, joi, pentru Agerpres, ca se va prezenta la audieri in dosarul Referendumul daca i se va solicita acest lucru. continuă pe Hotnews

Dragnea a cerut audierea lui Ponta in dosarul Referendumul. Ponta a raspuns, printr-un sms, ca este de acord

Dupa mai bine de patru ore petrecute in fata instantei de la inalta Curte de Casatie si Justitie unde s-a judecat un nou termen in Dosarul Referendum, Liviu Dragnea a iesit din sala de judecata si a declarat ca a cerut instantei sa il audieze si pe premierul Victor Ponta in calitate de martor.

Dragnea a cerut audierea lui Ponta in dosarul Referendumului. Ponta a raspuns, printr-un sms, ca este de acord

Dupa mai bine de patru ore petrecute in fata instantei de la inalta Curte de Casatie si Justitie unde s-a judecat un nou termen in Dosarul Referendumului, Liviu Dragnea a iesit din sala de judecata si a declarat ca a cerut instantei sa il audieze si pe premierul Victor Ponta in calitate de martor.

Dragnea, despre audierea lui Ponta in Dosarul Referendumului: Daca vorbim de foloase necuvenite pentru PSD, atunci cred ca trebuie intrebat si presedintele partidului

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, dupa audierea in Dosarul Referendumului, ca se declara complet nevinovat pentru toate acuzele care i-au fost aduse de procurorii DNA, aratand ca.

Dragnea cere din nou audierea lui Ponta in dosarul Referendumului

Avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat, a cerut, joi, la instanta suprema audierea premierului Victor Ponta si a 18 coordonatori judeteni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu, conform Mediafax.

UPDATE: Dragnea: Am cerut audierea lui Victor Ponta ca martor. Sunt nevinovat. Dragnea, in fata magistratilor de la iCCJ in dosarul frauda la Referendum

UPDATE: Liviu Dragnea a iesit din sala de judecata dupa mai multe ore petrecute in fata magistratilor Curtii de Apel, acesta prezentandu-se intr-un nou termen al dosarului Referendum. Dragnea a declarat ca a sol.

Dragnea cere audierea lui Victor Ponta

ACTUALIZARE 16:50 Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a cerut in fata instantei ca in Dosarul Referendumul sa fie audiat si premierul Victor Ponta.

Liviu Dragnea, dupa audierile in dosarul Referendumul: Am cerut sa fie audiat Victor Ponta. Premierul, de acord sa vina in fata magistratilor (VIDEO)

Liviu Dragnea a iesit din sala de judecata dupa mai multe ore petrecute in fata magistratilor Curtii de Apel, acesta prezentandu-se intr-un nou termen al dosarului Referendum. Detalii AICI)Dragnea a declarat.

Liviu Dragnea, in fata magistratilor de la iCCJ in dosarul frauda la Referendum

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a prezentat, joi, in fata magistratilor inaltei Curti de Casatie si Justitiei, intr-un nou termen al dosarului frauda la Referendum. in octombrie 2013, Livu Dragnea a fost.

Liviu Dragnea, audiat la iCCJ in dosarul Referendumului

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a prezentat azi la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), pentru a fi audiat in dosarul Referendumului, transmit surse din presa.

Dosarul Referendumului: Liviu Dragnea are, joi, un nou termen de judecare la ICCJ

Presedintele executiv al PSD, ministrul Liviu Dragnea, a fost citat, joi, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), la un nou termen de judecare a Dosarului Referendumului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )