Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dragnea a cerut audierea lui Ponta in dosarul Referendumul. Ponta a raspuns, printr-un sms, ca este de acord

România Liberă România Liberă,
Dragnea a cerut audierea lui Ponta in dosarul Referendumul. Ponta a raspuns, printr-un sms, ca este de acord

Dupa mai bine de patru ore petrecute in fata instantei de la inalta Curte de Casatie si Justitie unde s-a judecat un nou termen in Dosarul Referendum, Liviu Dragnea a iesit din sala de judecata si a declarat ca a cerut instantei sa il audieze si pe premierul Victor Ponta in calitate de martor. continuă pe România Liberă

Avocatul lui Liviu Dragnea a cerut audierea lui Victor Ponta in dosarul Referendumul. Ponta: Normal ca ma prezint la audieri

Avocatul lui Liviu Dragnea a cerut, joi, la instanta suprema, audierea premierului Victor Ponta in dosarul Referendumul, in care Liviu Dragnea este cercetat. Avocatul a mai cerut audierea a 18 coordonatori ai PSD in campania pentru referendumul din 2012 privind demiterea presedintelui. Urmatorul termen al dosarului a fost stabilit la Inalta Curte de Casatie si Justitie pe data 19 februarie, anunta Agerpres. Victor Ponta a declarat, joi, pentru Agerpres, ca se va prezenta la audieri in dosarul Referendumul daca i se va solicita acest lucru.

Dragnea a cerut audierea lui Ponta in dosarul Referendumului. Ponta a raspuns, printr-un sms, ca este de acord

Dupa mai bine de patru ore petrecute in fata instantei de la inalta Curte de Casatie si Justitie unde s-a judecat un nou termen in Dosarul Referendumului, Liviu Dragnea a iesit din sala de judecata si a declarat ca a cerut instantei sa il audieze si pe premierul Victor Ponta in calitate de martor.

Dragnea, despre audierea lui Ponta in Dosarul Referendumului: Daca vorbim de foloase necuvenite pentru PSD, atunci cred ca trebuie intrebat si presedintele partidului

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, dupa audierea in Dosarul Referendumului, ca se declara complet nevinovat pentru toate acuzele care i-au fost aduse de procurorii DNA, aratand ca.

Dragnea cere din nou audierea lui Ponta in dosarul Referendumului

Avocatul lui Liviu Dragnea, Marian Nazat, a cerut, joi, la instanta suprema audierea premierului Victor Ponta si a 18 coordonatori judeteni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu, conform Mediafax.

Dragnea cere audierea lui Victor Ponta

ACTUALIZARE 16:50 Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a cerut in fata instantei ca in Dosarul Referendumul sa fie audiat si premierul Victor Ponta.

UPDATE: Dragnea: Am cerut audierea lui Victor Ponta ca martor. Sunt nevinovat. Dragnea, in fata magistratilor de la iCCJ in dosarul frauda la Referendum

UPDATE: Liviu Dragnea a iesit din sala de judecata dupa mai multe ore petrecute in fata magistratilor Curtii de Apel, acesta prezentandu-se intr-un nou termen al dosarului Referendum. Dragnea a declarat ca a sol.

Dosarul Referendumul. Vicepremierul Liviu Dragnea, asteptat joi la instanta

Magistrati Curtii Supreme iau in discutie, joi, un nou termen din dosarul Referendumul in care vicepremierul Liviu Dragnea este judecat, alaturi de alte aproape 100 de persoane, de fraudarea referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Liviu Dragnea, dupa audierile in dosarul Referendumul: Am cerut sa fie audiat Victor Ponta. Premierul, de acord sa vina in fata magistratilor (VIDEO)

Liviu Dragnea a iesit din sala de judecata dupa mai multe ore petrecute in fata magistratilor Curtii de Apel, acesta prezentandu-se intr-un nou termen al dosarului Referendum. Detalii AICI)Dragnea a declarat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )