Libnet.ro
UNICEF

12:45

Avocatul lui Victor Ponta, la DNA pentru a depune acte in apararea premierului

Adevărul Adevărul,
Avocatul lui Victor Ponta, la DNA pentru a depune acte in apararea premierului

Avocatul lui Victor Ponta, Loredana Radu, s-a prezentat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a studia dosarul in care clientul ei este urmarit penal si pentru a depune mai multe documente in apararea acestuia. Premierul este suspectat de fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. continuă pe Adevărul

Income Magazine: Premierul Victor Ponta, intre DNA si motiunea de cenzura

Procurorii au cerut Camerei Deputatilor un aviz pentru a putea incepe urmarirea penala impotriva lui Victor Ponta si pentru conflict de interese, avand in vedere ca, in calitate de premier, l-a numit pe Dan.

Victor Ponta, urmarit penal - Cutremur politic sau doar...o zi interesanta?

Sambata, la Antena 3, Cristina Topescu a mers dincolo de stirea care a cazut ca un trasnet pentru Victor Ponta si pentru PSD, ieri dimineata. Premierul a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. La.

Robert Cazanciuc: Am fost surprins de acuzatiile aduse premierului Victor Ponta

Procurorii au cerut Camerei Deputatilor un aviz pentru a putea incepe urmarirea penala impotriva lui Victor Ponta si pentru conflict de interese, avand in vedere ca, in calitate de premier, l-a numit pe Dan .

Alina Gorghiu, dupa ce Victor Ponta a amenintat cu plangeri penale impotriva opozitiei: Atat stie sa faca partidul lui Iliescu, Nastase si Ponta / Nu ne poate inchide pe toti Victor Ponta pentru a ramane prim-ministru

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca nu este impresionata deloc de amenintarile formulate luni de premierul Victor Ponta, care a spus ca ar putea depune plangeri penale impotriva liderilor opozitiei daca acestia vor instiga oamenii sa iasa in strada.

Deputatii au respins solicitarea DNA de urmarire penala a lui Victor Ponta

Centrul de Analiza a Informatiilor si Evaluare a Tendintelor - CAIET: Victor Ponta isi va duce mandatul pana la capat * Premierul: Dintr-o criza politica si instabilitate, nu Romania are de castigat, poate Rusia sau vreun dusman al nostru ------ * ACTUALIZARE 11:38 Camera Deputatilor a decis, marti, prin vot secret cu bile, sa respinga cererea DNA pentru avizarea urmaririi penale a premierului Victor Ponta, acuzat de conflict de interese. * Ambasada SUA: Legea trebuie sa se aplice in mod egal in cazul tuturor * Ponta cere deputatilor sa decida daca o hotarare politica poate fi cenzurata de catre un procuror * Horatius Dumbrava ii cere lui Ponta sa renunte la imunitate * Martin Schulz a propus ca situatia lui Victor Ponta sa fie discutata in Comisia LIBE a PE * Presedintele PPE, Joseph Daul: Parlamentul nu ar trebui sa fie un obstacol in calea infaptuirii justitiei * Liderii PNL se intalnesc marti cu ambasadori straini pentru a discuta despre motiunea de cenzura.

Victor Ponta: Cei din PNL-PDL scot oamenii in strada, le voi face plangere penala la procurorul general, vedem atunci daca le mai place sa faca politica din justitie

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, i-a avertizat luni, in sedinta Comitetului Executiv al partidului, pe cei din PNL ca va depune o plangere penala la procurorul general al Romaniei in cazul in care Opozitia va chema oamenii sa iasa in strada pentru a manifesta fata de actualul guvern.

ACTUALIZAT Victor Ponta scapa de urmarirea penala pentru infractiunile de conflict de interese. Camera Deputatilor a votat respingerea cererii DNA - 231 voturi la 120

Plenul Camerei Deputatilor a RESPINS marti solicitarea procurorului general de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a premierului Victor Ponta pentru trei infractiuni de conflict de interese, dupa ce proiectul de hotarare prin care se respinge cererea de urmarire penala a fost adoptat cu 231 voturi pentru si 120 impotriva. Cele trei fapte incriminate de DNA se refera la numirea succesiva a lui Dan Sova in functia de ministru, si pentru inceperea urmaririi penale era nevoie de acceptul Camerei Deputatilor. Victor Ponta este insa urmarit penal pentru alte fapte, savarsite ca avocat inainte de a fi premier: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 fapte), complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. Ora 11. 56: Reactia lui Catalin Predoiu PNL): Planul de desfiintare a Justitiei independente a fost astazi lansat. Primul pas a fost salvarea Premierului Ponta de urmarire penala. Ora 11:52: Victor Ponta despre votul din Camera Deputatilor: Este un rezultat normal. 231 la 120. Vreau si cred ca Parlamentul si Guvernul au obligatia de a respecta Constitutia si de a-i apara mai ales pe altii. Ponta a comentat si mesajul transmis marti, chiar inaintea votului din Parlament, de Ambasada SUA la Bucuresti: Sunt total de acord. Nu suntem toti egali?. Ramaneti pe HotNews. ro pentru principalele momente. Sedinta de plen poate fi urmarita LIVE pe site-ul Camerei Deputatilor.

Ion Cristoiu: Prin votul in cazul lui Victor Ponta, Parlamentul a fost chemat sa voteze trecerea Puterilor sale in mainile Binomului SRI-DNA

Marti, 9 iunie 2015, in plenul Camerei Deputatilor a avut loc votul pentru incuviintarea inceperii urmaririi penale impotriva premierului Victor Ponta de catre DNA. Deputatii nu au fost de acord cu acest lucru.

Cererea DNA privind inceperea urmaririi penale a premierului, respinsa in urma votului din Camera Deputatilor. Victor Ponta: Este un rezultat normal (VIDEO)

Camera Deputatilor a respins marti cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta pentru conflict de interese, informeaza B1 TV. in acest sens au fost exprimate 231 pentru respingere.

Zi de foc pentru premierul Romaniei. Deputatii decid daca DNA il poate ancheta pe Victor Ponta

Soarta premierului Victor Ponta ajunge astazi in Camera Deputatilor. Deputatii vor decide daca incuviinteaza cererea DNA de incepere a urmaririi penale pe numele premierului pentru conflict de interese. Aseara,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )