Libnet.ro
UNICEF

00:07

A avut loc prima reuniune a GIS pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
A avut loc prima reuniune a GIS pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii

Prima reuniune a Grupului Interministerial Strategic GIS) pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii a avut loc astazi, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

A avut loc prima reuniune a GIS pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii

Prima reuniune a Grupului Interministerial Strategic GIS) pentru prevenirea si combaterea macrocriminalitatii a avut loc astazi, conform unui comunicat de presa.

Un SEISM a avut loc in zona Vrancea. Vedeti cat de puternic a fost cutremurul

Un cutremur cu magnitudinea de 3,6 grade pe Richter s-a produs dimineata in Vrancea, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului. Seismul a avut loc la o adancime de 141 de kilometri. De la inceputul.

Grecia: Confruntari intre politie si protestatari au avut loc in mai multe orase.

Mai multe confruntari s-au produs, miercuri, intre politie si manifestantii care protesteaza fata de uciderea unui artist antifascist de catre un presupus militant neonazist, in mai multe orase ale Greciei, de la Atena la Salonic nord) si Patras vest), conform Mediafax. Intr-un cartier periferic al Atenei, politia a tras grenade lacrimogene pentru a dispersa manifestantii violenti care aruncau cu pietre si bucati de lemn in fortele de ordine, conform agentiei de presa greaca ANA, citata de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )