Libnet.ro
UNICEF

12:45

Azi LIVE Alexandra Cadantu si Raluca Olaru la Bucharest Open (15:00)

Online Sport Online Sport,
Azi LIVE Alexandra Cadantu si Raluca Olaru la Bucharest Open (15:00)

Urmariti astazi live text pe Onlinesport. ro de la ora 15:00 meciul romancelor Alexandra Cadantu si Raluca Olaru in ziua a doua la Bucharest Open, primul turneu WTA din tara noastra. continuă pe Online Sport

LIVE Alexandra Cadantu - Petra Cetkovska la Bucharest Open

Urmariti astazi live text pe Onlinesport. ro de la ora 15:00 meciul romancelor Alexandra Cadantu si Raluca Olaru in ziua a doua la Bucharest Open, primul turneu WTA din tara noastra.

LIVE Turneul Bucharest Open: Olaru-Knapp in primul tur

Urmariti astazi live text pe Onlinesport. ro de la ora 15:00 meciul romancelor Alexandra Cadantu si Raluca Olaru in ziua a doua la Bucharest Open, primul turneu WTA din tara noastra.

Cadantu si Olaru eliminate in primul tur la Bucharest Open

Ziua a doua de competitie la Bucharest Open, turneul WTA dotat cu premii totale in valoare de 220. 000 de dolari, a debutat cu infrangerea a doua dintre reprezentantele Romaniei.

Raluca Olaru, in lacrimi dupa eliminarea de la Bucharest Open

Raluca Olaru a fost eliminata, azi, de la Bucharest Open, inca din runda inaugural. Olaru a inceput sa planga la final si a declarat ca a renuntat la meciurile de simplu deoarece nu mai este sustinuta financiar.

Alexandra Cadantu a fost eliminata in primul tur de la Bucharest Open

Alexandra Cadantu, locul 97 WTA, a pierdut, marti, partida jucata impotriva sportivei cehe Petra Cetkovska, locul 78WTA, fiind eliminata astfel de la Bucharest Open in primul tur. Cadantu a pierdut cu.

Raluca Olaru, eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Raluca Olaru, locul 887 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-1, 6-3, de sportiva italiana Karin Knapp, locul 67 WTA, intr-un meci care a durat o ora si un sfert, in turul intai al BRD.

Azi, de la 14.30, are loc tragerea la sorti a BRD Bucharest Open. Cu cine va juca Simona Halep

Tragerea la sorti a tabloului principal se va desfasura astazi, de la 14. in urne intra si Simona Halep, care trage din rasputeri pentru a participa la turneu.

Andreea Mitu, eliminata in primul tur la BRD Bucharest Open

Andreea Mitu 211 WTA), beneficiara a unui wild card, a ratat, marti,calificarea in turul doi al BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de jucatoarea poloneza Katarzyna Piter, locul 104 WTA, scor 6-0, 1-6,.

Simona Halep va juca, miercuri, de la ora 17.00, la BRD Bucharest Open

Principala favorita a turneului BRD Bucharest Open, Simona Halep, va juca, miercuri, de la ora 17. 00, pe Arena Centrala, contra jucatoarei olandeze Indy de Vroome, locul 190 WTA, in primul tur al competitiei,.

Bucharest Open: Program si rezultate, opt romance in competitie

Turneul de tenis feminin BRD Bucharest Open, din cadrul circuitului profesionist WTA, a debutat, luni, cu primul tur. Nu mai putin de opt romance evolueaza in runda inaugurala, Simona Halep intrand in competitie miercuri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )